Bonum Pankki Oyj: Bonum Pankki Oyj:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Kirsi Salo

Bonum Pankin hallituksen puheenjohtajana toiminut Kirsi Salo on nimitetty Bonum Pankin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Salo jättää paikkansa hallituksessa ja hoitaa toimitusjohtajan tehtävää siihen saakka, kunnes hallituksen käynnistämä hakuprosessi uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi on viety päätökseensä.
 
 
Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi aiemmin nimitetty, Bonum Pankin lakiasiainjohtajana toiminut Marjo Orrenmaa jättää yhtiön.
 
 
Hallitus on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Pekka Lemettisen.
 
 
Bonum Pankki Oyj
 
Hallitus
 
 
Lisätiedot:
 
Pekka Lemettinen, hallituksen puheenjohtaja (040 503 5411, pekka.lemettinen@poppankki.fi)
 
 
Kirsi Salo, vt. toimitusjohtaja (040 650 0411, kirsi.salo@poppankki.fi)
 
 
POP Pankki -ryhmään kuuluvat 26 eri puolilla Suomea toimivaa paikallisosuuspankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, keskusluottolaitoksena toimiva Bonum Pankki Oyj sekä ryhmän keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.