POP Pankkien keskusluottolaitokselle Bonum Pankille 150 miljoonan euron sijoitustodistusohjelma

POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki on tänään julkistanut uuden sijoitustodistusohjelman. Ohjelman koko on 150 mio € ja sen mukaan yhtiö voi laskea liikkeelle alle vuoden mittaisia sijoitustodistuksia, joilla voidaan rahoittaa Bonum Pankin ja POP Pankki -ryhmän lyhytaikaisia rahoitustarpeita. Sijoitustodistusohjelma monipuolistaa Bonum Pankin ja POP Pankki –ryhmän rahoitusrakennetta ja parantaa POP Pankki -ryhmän nimen tunnettuutta rahoitusmarkkinoilla.
 
Sijoitustodistusohjelman järjestäjäpankit ovat Swedbank AB (Publ), Suomen sivuliike ja Danske Bank Oyj.
 
Lisätiedot:
Anders Dahlqvist, toimitusjohtaja, Bonum Pankki Oy, puh. 010 4233 711, anders.dahlqvist(at)poppankki.fi
Heikki Suutala, toimitusjohtaja, POP Pankkiliitto osk, puh. 0500 661 431, heikki.suutala(at)poppankki.fi