POP Mobiili -sovelluksessa paljon uusia ominaisuuksia – Oletko jo ladannut omasi?

Lataa POP Mobiili

Verkkopalkan lisäksi muita käteviä ominaisuuksia mobiilipankissa ovat esimerkiksi:

  • helppo sisäänkirjautuminen esimerkiksi sormenjäljellä, iPhonen kasvojentunnistuksella tai pin-koodilla
  • vakuutusasioiden hoitaminen kätevästi samassa sovelluksessa
  • mahdollisuus siirtää rahaa luottokortilta tilillesi reaaliaikaisesti ja helposti
  • sähköisen laskun virtuaaliviivakoodin käyttäminen laskun maksamiseen
  • e-laskujen hallinnointi, tilaus ja näköislaskut.

Lisäksi uusi POP Mobiili on saatavilla myös ruotsinkielisenä. Ruotsinkielisen POP Mobiilin saa käyttöönsä, kun puhelimen asetuksista on valittu käyttökieleksi ruotsi.

POP Pankin vanha mobiilipankkisovellus on poistumassa käytöstä tämän kevään aikana, joten suosittelemme lataamaan uuden POP Mobiili -sovelluksen saman tien. Sovelluksen lataaminen on täysin ilmaista.

Uuden POP Mobiilin voi ladata App Storesta (iPhone-käyttäjät) tai Google Play Kaupasta (Android-käyttäjät). Uuden sovelluksen tunnistaa violetista POP-logosta. Yhtä aikaa POP Mobiilin kanssa kannattaa ladata myös POP Avain -tunnuslukusovellus, jonka avulla esimerkiksi laskujen vahvistaminen käy nopeasti ja helposti ilman paperista tunnuslukukorttia.

Löydät sovelluksen helpoimmin käyttämällä sovelluskaupassa hakusanaa ”pop mobiili”.

POP Mobiili toimii Android- ja iPhone-laitteilla. Android-versio toimii 6.0 ja sitä uudemmilla käyttöjärjestelmillä. iPhone-versio toimii 11.0 ja sitä uudemmilla käyttöjärjestelmillä.

Kehitämme aktiivisesti palveluitamme asiakaspalautteen avulla. Kehitysehdotuksia ja palautetta voi lähettää osoitteeseen popmobiili@poppankki.fi.