Huijausviestejä liikkeellä POP Pankin nimissä

Häiriökuvake_FB

POP Pankin ja sen työntekijöiden nimissä on liikkeellä jälleen huijausviestejä. Huijausviestit lähetetään tavallisimmin sähköpostin välityksellä ja joissain tapauksissa kalastelua voi tapahtua myös puhelimitse. 


Reagoimme aina nopeasti tietoomme tulleisiin väärinkäytöstapauksiin ja pyydämmekin mahdollisia huijausviestejä saaneita henkilöitä olemaan yhteydessä POP Pankkiin. Tiedotamme liikkeellä olevista huijausviesteistä asiakkaitamme niin verkkopankissa, verkkosivuillamme kuin sosiaalisen median kanavissamme.

Olemalla valppaana huijausviestin voi tunnistaa ajoissa. Kokosimme erilaisia tapoja tunnistaa huijausviestit sekä ohjeet, miten huijausviestin vastaanottajan kannattaa toimia. Lisätietoja huijausyrityksistä sivuiltamme.