Tutustu POP Mobiilin 2.3.-version uutuusominaisuuksiin

Tänään 11.8.2020 julkaistu POP Mobiili helpottaa edelleen laskujen maksamista sekä ajanvaraamista pankkiisi.  

POP Mobiilissa on jo voinut tarkistaa vahvistavat ja erääntyvät e-laskut, tehdä uusia e-laskusopimuksia ja tarkastella e-näköislaskuja. Jatkossa 2.3-version myötä sovellus ehdottaa maksamisen yhteydessä automaattisesti e-laskua, mikäli laskuttaja tarjoaa tämän mahdollisuuden.   

Kiinnostaako räätälöidyt säästämisen ratkaisut? Haluatko puntaroida lainavaihtoehtoja? Perustaa tilin kummilapselle? POP Pankin asiantuntija auttaa kaikissa pankkiasiointiin liittyvissä kysymyksissäsi. Nyt voit varata sekä POP Verkkohetki -etätapaamisen että konttoritapaamisen asiantuntijamme kanssa suoraan POP Mobiilista.  

POP Mobiilin voi ladata maksutta Applen ja Googlen sovelluskaupoista, lue lisää sovelluksestamme.