Palvelukatko pankin palveluissa sunnuntaina 20.9.2020 klo 5.00-15.00

Huoltokuvake_FB

POP Pankin kortti- ja verkkopalveluissa on palvelukatko sunnuntaina 20.9.2020 klo 5.00-15.00. Katkon aikana Visa Debit- ja Electron korteilla ei voi asioida käteisautomaateilla. Visa Debit- ja Electron-korteilla voi kuitenkin maksaa pääosin normaalisti. Visa Credit -kortit toimivat katkon aikana normaalisti sekä käteisautomaateissa että maksuvälineinä. 

Katkon aikana verkkopankki ei ole käytettävissä eikä kirjautuminen verkossa onnistu sellaisiin palveluihin, joihin tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tästä syystä esimerkiksi verkko-ostosten tekeminen on rajoitettua katkon aikana. Myöskään SEPA-pikasiirrot eivät ole käytettävissä katkon aikana. 

Kehotamme asiakkaitamme tarvittaessa varaamaan käteistä huoltokatkon ajalle sekä hoitamaan tarvittavan verkkopankkiasioinnin ennen katkon alkamista. 

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.