Palvelukatko pankin palveluissa su 25.10.2020 klo 3.00 kesäaikaa - 10.00 talviaikaa ja korttitapahtumissa klo 5.30-13.30

Huoltokuvake_FB

POP Pankin kortti- ja verkkopalveluissa on palvelukatko sunnuntaina 25.10.2020 klo 3.00 kesäaikaa - 10.00 talviaikaa. Katkon aikana Visa Debit- ja Electron korteilla ei voi asioida käteisautomaateilla. Visa Debit- ja Electron-korteilla voi kuitenkin maksaa pääosin normaalisti. Visa Credit -kortit toimivat katkon aikana normaalisti sekä käteisautomaateissa että maksuvälineinä. Poikkeuksena on, että klo 5.30 - 11:30 korttimaksaminen toimii rajoitetusti kaikissa korteissa eikä käteisautomaatilla voi asioida. Lisäksi kortit, korttihakemus ja korttitapahtumat eivät näy verkkopankissa ja POP Mobiilissa eikä kortteihin voi tehdä muutoksia klo 5.30 - 13.30.

Katkon aikana verkkopankki ei ole käytettävissä eikä kirjautuminen verkossa onnistu sellaisiin palveluihin, joihin tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tästä syystä esimerkiksi verkko-ostosten tekeminen on rajoitettua katkon aikana. Myöskään SEPA-pikasiirrot eivät ole käytettävissä katkon aikana.

 

Kehotamme asiakkaitamme tarvittaessa varaamaan käteistä huoltokatkon ajalle sekä hoitamaan tarvittavan verkkopankkiasioinnin ennen katkon alkamista.


Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa