POP Pankkien palvelut mahdollisen rahoitusalan lakon aikana 28.-29.12. ja 4.-5.1.

Rahoitusalan työehtokiistan sovittelussa ei ole edistytty, joten on varauduttava rahoitusalan lakon toteutumiseen ensi viikon torstaina ja perjantaina 28.-29.12.2017.  Lakon toteutuessa pankit ovat joulun ja vuodenvaihteen välillä avoinna vain yhtenä päivänä, eli keskiviikkona 27.12.2017. 


Mahdollisen lakon aikana verkkopankki ja mobiilipalvelut ovat käytössä, myös kortit toimivat. Käteisautomaateista voi nostaa rahaa lakon aikana. Yksittäisissä automaateissa saattaa esiintyä häiriöitä. Tarvittaessa käteistä voi nostaa myös kaupan kassalta. POP Pankkien korteilla voi ostoksen yhteydessä nostaa käteistä rahaa monissa kauppaliikkeissä kaikkialla Suomessa. Nosto edellyttää ostamista, mutta ostoksen suuruudella ei ole euromääräistä alarajaa. Pyrimme pitämään myös osan konttoriverkostostamme avoinna sekä palvelemaan kiireellisissä asioissa puhelimitse. 
 
Seteleitä ja kolikoita voi tallettaa maksukorttiin liitetylle pankkitilille TalletusOtto-automaateilla. TalletusOtto-automaattien sijainnit: https://otto.fi/missa-talletus.

Päivitämme nettisivuillemme ja sosiaalisen median kanaviimme mahdollisen lakon vaikutuksista palveluihimme. 
 
Ammattiliitot ovat ilmoittaneet myös uudesta  lakonuhasta ajalle 4.-5.1.2018.