POP Pankkien palvelut mahdollisen rahoitusalan lakon aikana 4.-5.1.2018

Rahoitusalan työehtokiistan sovittelussa ei ole vielä päästy sopimukseen ja näin ollen varaudumme työntekijäliittojen ilmoittaman työnseisauksen toteutumiseen torstaina ja perjantaina 4.-5.1.2018. Lisäksi Ammattiliitto Pro ry on ilmoittanut samana ajankohtana toteutettavasta tukilakosta järjestelmien toiminnasta huolehtivalle ICT-alalle.

Mahdollisen lakon aikana varmistamme maksamisen palveluiden (sis. palkat, eläkkeet, sosiaalietuudet, verot), pankkiautomaattipalveluiden ja korttimaksamisen sekä verkkopalveluiden toimivuuden kaikin käytettävissä olevin keinoin. Käteisautomaateista voi nostaa rahaa lakon aikana. POP Pankkien korteilla voi ostoksen yhteydessä nostaa käteistä rahaa monissa kauppaliikkeissä kaikkialla Suomessa. Nosto edellyttää ostamista, mutta ostoksen suuruudella ei ole euromääräistä alarajaa. Pyrimme pitämään myös osan konttoriverkostostamme avoinna sekä palvelemaan kiireellisissä asioissa puhelimitse ja verkkopankissa.  

Seteleitä ja kolikoita voi tallettaa maksukorttiin liitetylle pankkitilille TalletusOtto-automaateilla. TalletusOtto-automaattien sijainnit löydät täältä.

Pahoittelemme asiakkaillemme työmarkkinahäiriöstä aiheutuvaa haittaa!