Piikkiön POP Pankki ui vastavirtaan ja avaa uuden konttorin Kaarinaan

Nettiuutinen_piikkiö_2

Monet pankit sulkevat nyt pankkikonttoreitaan. Paikallisosuuspankkeihin kuuluva Piikkiön Osuuspankki tekee toisin. Se avaa helmikuussa 2018 Piikkiön konttorinsa lisäksi uuden konttorin Kaarinan keskustassa, Oskarinaukiolla entisissä Nordean konttorin tiloissa. Miksi näin, toimitusjohtaja Jari Heinonen? 

- POP Pankki -ryhmän tärkeimpänä ohjenuorana on asiakkaiden paras palvelu. Tästä ryhmämme on palkittu jo seitsemän kertaa peräkkäin. Tuon mukaisesti mekin toimimme. Saamamme palautteen mukaan pankkiasiakkaat haluavat edelleen kohdata pankin henkilökuntaa henkilökohtaisesti, vaikkakin meillä on erittäin hyvin toimiva verkkopankki ja digitaalisia palveluja kehitetään aktiivisesti koko POP Pankki -ryhmässä. Uusi pankkikonttori uudistuvan Kaarinan keskustassa antaa oivan mahdollisuuden asiakkaiden ja pankin kohtaamiselle. Meillä on jo tällä hetkellä paljon asiakkaita ja jäseniä koko Kaarinan alueella ja ympäristökunnissa, joten uskomme tämän uuden sijainnin helpottavan entisestään asiakkaidemme kohtaamisissa. Haluamme olla asiakkaiden helposti saavutettavissa.

 
Vuonna 1926 perustettu Piikkiön Osuuspankki on, kuten koko POP Pankki -ryhmä, vakavarainen ja asiakkaidensa omistama. Se on myös ainoa paikallinen pankki Kaarinassa. Pankki suunnittelee toimintaansa ajatellen nimenomaan oman alueensa tarpeita ja esimerkiksi lainapäätökset tehdään paikan päällä konttoreissa. 

Nettiuutinen_piikkiö_2
Kuvassa vasemmalta Maarit Rask, Sari Suni ja Sanna Vaho, uuden pankkikonttorin asiantuntijat.

Entä mitä muuta asiakas saa Piikkiön Osuuspankin Oskarinaukion konttorista, konttorinjohtaja Sari Suni?

- Uusi konttorimme on avoinna aamukymmenestä iltapäiväneljään ja maanantaisin kello 17.30 asti. Koko aukioloajan meillä voi nostaa käteistä, neuvotella laina- ja sijoitustarpeista sekä saada neuvoja omien pankkiasioiden mahdollisimman järkevään hoitoon. Kehitämme koko ajan henkilökuntamme osaamista, joten uskallan luvata, että asiakkaat saavat asiantuntevaa ja monipuolista palvelua. 

Pankin naapuriksi muuttaa Aninkaisten Kiinteistövälityksen Kaarinan konttori. Näin asunnonvaihtajille on tarjolla apua niin asunnon myyntiin ja ostoon kuin rahoitukseen saman katon alta. 

- Pyrimme siihen, että pankkipalvelujen saanti ja käyttö on asiakkaille helppoa ja vaivatonta. Suorat puhelinnumerommekin auttavat tässä. Pankkiasian ei tarvitse olla iso, aina voi tulla käymään, Sari Suni rohkaisee.