POP Pankkiliitossa avoinna useita mielenkiintoisia työpaikkoja

Joko kesäloma houkuttelee vai miten olisi ennen sitä uusi työpaikka? Meillä POP Pankkiliitossa on useita mielenkiintoisia työpaikkoja avoinna. 

Pankkiala digitalisoituu ja palvelut siirtyvät mobiiliin. Rajapintojen avautuessa syntyy uusia palveluita ja maksutapoja. Haluaisitko olla yksi  huippuosaajista koostuvan kehitystiimimme jäsenistä vastaamassa yhteen historian suurimmista finanssialan murroksista? Jos vastauksesi on kyllä, front-end developerimme paikka on juuri sinua varten. 

Vai onko yritysrahoitusliiketoiminta enemmän sinua yhdistettynä  maatalous-, metsä- ja bioyritysten liiketoiminnan tuntemuksella?  Tässä tapauksessa yritys- ja MMB-liiketoiminta kehityspäällikön paikka on sinun. 

Pohjoismaiden parhaan asiakastyytyväisyyden omaava pankkiryhmämme kaipaa myös markkinointipäällikköä. Olet avainasemassa kehittämässä POP Pankki -ryhmän brändiä sekä suunnittelemassa ja toteuttamassa ryhmän markkinointia. Kehität markkinointia vahvasti dataan perustuen ja sytyt markkinoinnilla saavutetuista tuloksista.

Ja viimeisimpänä, muttei missään nimessä vähäisimpänä kaipaamme harjoittelijaa/kesätyöntekijää liiketoimintayksikköömme. Harjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä osana erittäin ammattitaitoista asiantuntijatiimiä.

Haethan heti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi sopivien kandidaattien ilmaannuttua.