Huoltokatko pankin palveluissa su 10.6.2018 klo 5.00-14.30

POP Pankin kortti- ja verkkopalveluissa on palvelukatko sunnuntaina 10.6.2018 klo 5.00-14.30 

Palvelukatkon aikana pankkien Debit- ja Electron-korteilla voi maksaa pääosin normaalisti. Korteilla ei palvelukatkon aikana voi asioida Otto.-automaateilla. Credit-kortit puolestaan toimivat katkon aikana normaalisti sekä maksuvälineinä että Otto.-automaateissa.


Katkon aikana ei voi myöskään käyttää verkkopankkia tai kirjautua verkossa sellaisiin palveluihin, joihin tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tästä syystä esimerkiksi verkko-ostosten tekeminen on rajoitettua katkon aikana.
Kehotamme asiakkaitamme tarvittaessa varaamaan käteistä huoltokatkon ajalle sekä hoitamaan tarvittavan verkkopankkiasioinnin ennen katkon alkamista.

Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.