POP Pankki käynnistää uuden Kaijaliven

Kaijalive

POP Pankki käynnistää uuden suoratoistopalvelu Kaijaliven. Kaijalivessä pääsemme seuraamaan suorana lähetyksenä POP Pankin suositun maskotin Poppikaijan arkea kansainvälisen pankkiliiketoiminnan jännittävässä maailmassa. 

 
“Nämä live-jutut on olleet älyttömän suosittuja tuolla sosiaalimediassa”, kertoo POP Pankin kaija-asiantuntija Hemmo “Rahamies” Suursuurela. “On norppaa ja peuraa ja oravaa ja teekkaria. Eihän niissä edes tapahdu mitään. Pullea norpanroikale vain köllöttelee kivellä. Ihan toista se on meillä täällä pankissa. Täällä riittää actionia.” 

Suursuurela kertoo Kaijaliven tarjoavan seuraajille uudenlaista ikkunaa kansainvälisen pankkimaailman kulisseihin. “Harva tietää mitä kaikkea pankissa tehdäänkään. Nyt jokainen pääsee itse todistamaan sitä työtä, jota pankissa tehdään asiakkaiden rahojen ja omaisuuden turvaamiseksi. Voin luvata, että vaaraa ja vauhdikkaita tilanteita riittää. On takuulla ihan toista kuin kesäisen Saimaan liplattelu.” 

Livestä odotetaan huippusuosittua. Käyttäjäennusteet liikkuvat kymmenen ja sadan miljoonan vierailun välillä. Jo avajaisiin ennustetaan 800 000 yhtäaikaista vierailijaa. 
“Ei silti kannata olla huolissaan”, Suursuurela rauhoittelee. “Olemme lisänneet palvelinkapasiteettia 1 000 %, jotta verkkopankki ei kaadu ja kaikki saavat palkkansa ajallaan. Kunhan vain ei Etelä-Suomesta sähkö lopu.”

Maailman luonnonsuojelujärjestö WWF:n suositusta Norppalivestä innoituksensa saanut Kaijalive käynnistyy aprillipäivänä 1.4.2019.