Varaudu yllättäviin menoihin etukäteen - 3 hyvää syytä valita POP Jousto -luotto

Hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia

Hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia

Elämässä tulee eteen yllättäviä menoja, joihin ei aina voi varautua etukäteen rahallisesti. Pesukone hajoaa tai täytyy ostaa uusi pakastin – tällöin talouteen tarvitaan joustoa. Kulutusluottoja on nykyään tarjolla monenlaisia ja monelta eri taholta.

Onko perinteinen pankin myöntämä kulutusluotto aikansa elänyt? Ei tokikaan, vastaa Siilinjärven POP Pankin palvelupäällikkö Tarja Myöhänen ja vinkkaa kolme hyvää syytä valita POP Jousto -luotto. 

 

1. Edullinen

POP Jousto -luotto myönnetään yleensä vakuuksia vastaan ja siksi se on edullisempi kuin esimerkiksi monet osamaksuluotot. 

2. Aina valmiina

Kun olet kerran tehnyt POP Jousto -sopimuksen, on luotto valmiina käytettäväksi silloin kun tarvitset, joko kokonaan tai osittain. Voit siirtää luottoa tilillesi verkkopankissa. Korkoa maksat vain siitä lainamäärästä, joka on kulloinkin nostettuna käyttöösi. POP Jousto –sopimus on voimassa kerrallaan viisi vuotta, jonka jälkeen sopimuksen jatko sovitaan uudelleen.

3. Yksilöllinen

Luoton määrä, korko, lyhennystapa ja maksuaikataulu sovitaan yksilöllisesti, sinun talouteesi sopiviksi.
 
Kannattaa myös muistaa, että pienten lainojen ottaminen monesta eri paikasta voi johtaa siihen, että lainaa kertyy talouden tuloihin nähden liikaa. Kun kotitalouden lainat on otettu yhdestä ja samasta paikasta, pysyy kokonaisuus paremmin hanskassa – ja hanska myös tallessa! 

Laske kulutusluottolaskurillamme suuntaa-antava lainalaskelma ja täytä lainahakemus kätevästi kotisivuillamme.