Näin hyödynnät POP Visaa tiukoissa tilanteissa

Arki voi aika ajoin heittää kunnon kolmoisslutsit tuoden haasteita oman taloudenhallintaan. Tästä artikkelista saat vinkkejä siitä, miten POP Visa -korttiluotto voi auttaa tilanteen helpottamisessa. Esimerkiksi luotollisen POP Visa -kortin ostoturvasta voi olla apua peruuntuneiden matkojen korvaamisessa. Entä ovatko korttiin liittyvät muut arkea helpottavat kikat tuttuja?

Maksuvapaat kuukaudet

Voit hakea kahta maksuvapaata kuukautta vuodessa, kunhan muistat etteivät kuukaudet saa olla perättäisiä. Maksuvapaan kuukauden aikana muodostuu korkoa käytetystä luotosta. Itse muutos on maksuton.

Voit pyytää maksuvapaita kuukausia soittamalla korttiasiakaspalveluun (puhelin: +358 10 248 4800) tai ottamalla yhteyttä omaan POP Pankkiisi esimerkiksi verkkopankin tai POP Mobiilin kautta.

 

Minimilyhennysprosentti

Säätämällä luoton minimilyhennysprosentin minimiin (5 %) voit lyhentää korttiluottoa maltillisesti. Silloin rahaa jää myös muuhun elämään. Huomaa, että minimilyhennysprosentin muutos pitää tehdä jo ennen laskun muodostumista. Tämäkin muutos on maksuton.

Voit muuttaa luottorajaa soittamalla korttiasiakaspalveluun (puhelin: +358 10 248 4800) tai ottamalla yhteyttä omaan POP Pankkiisi esimerkiksi verkkopankin tai POP Mobiilin kautta.

 

Luottorajan muuttaminen

Tiesitkö, että kortin luottorajaa voi korottaa koska tahansa ja muutos on maksuton? Pyydä luottorajan korotusta ottamalla yhteyttä omaan POP Pankkiisi esimerkiksi verkkopankissa tai POP Mobiilissa.

 

Maksusopimus

Mikäli tiedät, ettet pysty maksamaan laskun koko loppusummaa kerralla, ole yhteydessä Visa-asiakaspalveluun maksusopimuksen tekemiseksi. Maksusopimuksen aikana lyhennät laskua jollakin henkilökohtaisesti sovittavalla maksuerällä. Voit sopia pienemmästä erästä ennen tai jälkeen laskun vastaanottamisen. Maksusopimus on maksullinen palvelu.

Ota yhteyttä korttiasiakaspalveluun maksusopimuksen solmimiseksi (puhelin: +358 10 248 4800).

 

POP Pankin korttiasiakaspalvelu

+358 10 248 4800
Ma–pe klo 9–18
0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

POP Mobiili ja POP Avain -tunnuslukusovellus

Lue lisää täältä