Hyppää sisältöön

Pankki on auttanut arjessa

– Meillä on ihana pankki, jonka kanssa olemme joustavasti sumplineet raha-asioita, kehuvat tamperelaiset Sanna-Kaisa ja Janne Liukko Kurikan POP Pankkia.
Sanna-Kaisa ja Janne Liukko ostivat 17 vuotta sitten Tampereen Nekalasta 30-luvulla rakennetun omakotitalon.
 
– Silloin vertailimme pankkeja ja päädyimme POP Pankkiin. Ennen meillä kummallakin oli tilit ja opintolainat eri paikoissa, mutta POP Pankin kotoisa tunnelma vetosi meihin. Toki myös lainaehdot olivat kilpailukykyiset, mutta ennen kaikkea ihastuimme ihmisläheiseen ilmapiiriin, pariskunta kertoo.
 
Tuolloin Liukot tutustuivat Merja Komusaareen, joka on siitä lähtien huolehtinut perheen pankkiasioista Kurikan POP Pankin Tampereen konttorissa.
 
– Nykyään aina sanommekin, että soitetaan Merjalle, kun tulee jotain raha-asioihin liittyvää. Merja on palvellut meitä aina loistavasti ja tuntee perheemme asiat tosi hyvin. 

Talo remontoitu lattiasta kattoon

Sanna-Kaisa on erityisopettaja ja Janne teknisen työn opettaja. Perheessä on neljä lasta, joista vanhin täyttää syksyllä 17 ja nuorin on 5-vuotias. Uusin tulokas on neljän kuukauden ikäinen labradorinnoutaja.
Hirsirunkoinen vanha omakotitalo on ollut Jannelle mieluinen remonttityömaa.
 
– Olemme nyt remontoineet talon kertaalleen katosta pihan tasoon. On tehty väliseiniä, yksi huone lisää ja ensi vuonna teemme vielä yhden rykäisyn kellariin ja asennamme uuden lämmitysjärjestelmän ja uusimme käyttövesiputket. Se on sen verran iso remontti, että sitä varten haimme vastikään pankista lisää lainaa, Janne kertoo.
 
Perheellä on myös mökki, Jannen äidin vanha lapsuuden koti Tuuloksessa, jonka perhe osti Jannen äidiltä kolme vuotta sitten.

Pankki on joustanut kiitettävästi

Liukot kiittävät erityisesti pankin joustavuutta erilaisissa elämäntilanteissa.
 
– Kun olen ollut äitiyslomalla tai opintovapaalla, pankki on tullut hienosti vastaan ja tarjonnut lyhennysvapaita kuukausia, Sanna-Kaisa kertoo.
Perheen päivittäiset raha-asiat hoituvat kätevästi verkkopankissa, mutta myös Merjaa on kiva käydä välillä tapaamassa.
 
– Viimeksi kävimme vanhimman lapsemme kanssa hankkimassa hänelle verkkopankkitunnukset. Veera ehdotti itse, että haluaisi harjoitella kännykkälaskunsa maksamista verkkopankissa. 

Rahaa ei jää säästöön

Nelilapsisessa perheessä kaikki rahat tulevat tiukasti käyttöön. 
 
– Meidän ei tarvitse tehdä taikatemppuja, vaan pysymme hyvin leivässä kiinni. Nelilapsinen perhe, joka asuu vanhassa omakotitalossa, ylläpitää mökkiä ja ajelee omalla autolla, ei kuitenkaan pysty sen kummemmin säästämään.
 
Joka kuukausi Liukot laittavat kuitenkin rahaa vähän sivuun mahdollisia isompia hankintoja varten. 
 
– Käymme ruokakaupassa kerran viikossa ja ostamme edullisesti isoja määriä. Pienempien lasten vaatteita kierrätetään tuttavapiirissä. Ulkomaanmatkoja tällä porukalla ei tehdä, mutta joistain asioista, kuten lasten harrastuksista, emme halua tinkiä, Liukot kertovat. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä