POP Pankki -ryhmään kuuluvat Konneveden Osuuspankki ja Hannulan Osuuspankki suunnittelevat yhdistymistä

Itäisessä Keski-Suomessa toimivat Konneveden Osuuspankki ja Hannulan Osuuspankki suunnittelevat pankkiliiketoimintojensa yhdistämistä. Yhteensulautumisjärjestelyssä Hannulan Osuuspankki yhdistyisi Konneveden Osuuspankkiin. Järjestelyllä halutaan vahvistaa POP Pankin asemaa sekä tarjota pankkiliiketoiminnalle entistä paremmat kasvuedellytykset ja kehitysmahdollisuudet. Yhdistyminen tapahtuisi kesällä 2020 ja sitä on valmisteltu työryhmissä, molempien pankkien hallituksissa ja hallintoneuvostoissa. Virallinen päätös yhdistymisestä tehdään alkuvuodesta 2020 pidettävissä, säännönmukaisissa osuuskuntakokouksissa.

Yhdistymisellä luodaan alueellisesti entistä vahvempi POP Pankki, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen laajat ja monipuoliset pankki- ja rahoituspalvelut. Erityisenä vahvuutena vakavaraisilla pankeilla ovat yrityspalvelut sekä vahva maa-, metsä- ja biotalouden tuntemus. Sulautuvat POP Pankit muodostavat vahvan keskittymän itäisen Keski-Suomen alueelle, toteaa Konneveden Osuuspankin toimitusjohtaja Ari Heikkilä.

Asiakkaiden pankkipalvelut säilyvät ennallaan

Yhteensulautuminen ei aiheuta muutoksia asiakkaiden pankkipalveluihin tai asiakaspalvelun saatavuuteen. Hannulan ja Konneveden Osuuspankkien toimipisteet jatkavat ennallaan ja asiakkaita palvelevat jatkossakin samat tutut pankkitoimihenkilöt.

- Haluamme jatkossakin olla aktiivisesti läsnä ihmisten ja yritysten arjessa. Olemme erittäin onnellisia siitä, että meillä on tutkitusti pankkialan tyytyväisimmät ja uskollisimmat asiakkaat, kertoo Hannulan Osuuspankin toimitusjohtaja Tuija Riikonen.

- Yhdistyminen muodostaa aikaisempaa vahvemman pankin meille tärkeällä kasvualueella. Tämä on erinomainen esimerkki ryhmästrategian toteuttamisesta, kommentoi POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Pekka Lemettinen

Pankkien konttorit sijaitsevat Konnevedellä, Hankasalmella, Lievestuoreella, Sumiaisessa ja Suolahdessa.

Lisätiedot:

Ari Heikkilä, toimitusjohtaja, Konneveden Osuuspankki, ari.heikkila@poppankki.fi, 0400 643 685

Tuija Riikonen, toimitusjohtaja, Hannulan Osuuspankki, tuija.riikonen@poppankki.fi, 040 4840 852