Poikkeustilan vuoksi muutoksia Hannulan Osuuspankin Lievestuoreen konttorin aukioloon

Vallitsevan poikkeustilan vuoksi Hannulan Osuuspankin Lievestuoreen konttori on toistaiseksi avoinna vain perjantaisin klo 10-16.  Muina aikoina palvelemme konttorin asiakkaita puhelimitse ja sähköisesti.

Hankasalmen konttori on avoinna arkisin klo 9.30 - 16.30.

Ensisijaisesti pyydämme välttämään konttorissa asiointia. Olemme tavoitettavissa aukioloaikoinamme puhelimitse sekä verkon välityksellä. Tiesithän, että suurimman osan pankkiasioista voit hoitaa POP Pankin verkkopankissa, POP Mobiilissa ja POP Verkkohetken välityksellä.

Konttoreiden puhelinnumerot:

Hankasalmen konttori p. 040 7500 580

Lievestuoreen konttori p. 0400 847 968

 

Lue lisää pankkiasioiden hoitamisesta koronan aikaan

 

Pahoittelemme poikkeusjärjestelystä aiheutuvaa haittaa!