Turvaa lainasi takaisinmaksu POP Lainaturvalla

POP Lainaturvan voit ottaa henkilöasiakkaana uuteen asuntolainaan tai kulutusluottoon. Yritystoimintaan otettuun lainaan on räätälöity oma turvapaketti. Molemmissa voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %).

Henkilöasiakkaana voit valita kolmesta turvapakettivaihtoehdosta:

POP Kattava lainaturva
POP Yksilön lainaturva
POP Kevyt lainaturva
POP Yrittäjän lainaturva 

Lainaturvaa myös Yrittäjille

Mikäli olet yrittäjä ja ottamassa henkilöasiakkaana esimerkiksi asuntolainaa, on sinulle tarjolla POP Yrittäjän Lainaturva. Yritystoimintaan otetun lainan takaisinmaksun voit turvata POP Yritysturvalla..

POP Lainaturvan hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, valittu turvapaketti, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus, laina-aika ja kuukausierä.

Jos elämä kolhii, POP Lainaturva auttaa

POP Lainaturva sisältää paljon turvaa elämän pienempien ja isompien sattumusten varalle. Sen turvin pystyt hoitamaan lainaasi silloinkin, kun sinun tai puolisosi tulosi pienenevät työttömyyden tai sairauden vuoksi. Esimerkiksi kuolemantapauksesta maksettavan kertakorvauksen turvin perheesi voi jäädä halutessaan tuttuun kotiin asumaan eikä mahdollisia säästöjä tarvitse käyttää lainanhoitoon.

Täydennystä vakuutusturvaasi, yksilöllisesti

POP Lainaturva täydentää mahdollista muuta jo olemassa olevaa vakuutusturvaasi. Siitä maksettava kertakorvaus käytetään esimerkiksi kuolemantapauksessa sellaisenaan lainanhoitoon eikä siitä synny panttauksen johdosta veroseuraamuksia lainaan kohdistuvan määrän osalta. Oikein mitoitettu henkivakuutuskorvaus puolestaan turvaa elintason säilymisen silloin, kun perheen toisen puolison tulot eivät ole enää käytettävissä.

Voit valita POP Lainaturva -turvapaketin yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Mahdollinen lainan toinen osallinen voi valita myös itselleen sopivimman turvapaketin sinun valinnoistasi riippumatta. Korvaustilanteessa korvausta maksetaan yhdestä tapahtumasta kerrallaan.

POP Lainaturvan myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb, joiden asiamiehinä POP Pankit toimivat.

Varaa aika ja tule juttelemaan