Moottoripyö­rälaina edullisesti omasta pankistasi!

Moottoripyörän rahoitus ei välttämättä ole ensimmäisenä kaikkien listalla, kun moottoripyörää harkintaan. Sen sijaan moottoripyörän hankinnassa saattavat painaa ihan muut asiat, esimerkiksi pyörän koko, ulkonäkö, merkki tai teho.

Tosiasiassa moottoripyörän ostamisessa rahoitukseen tulisi ehdottomasti paneutua. Moottoripyörän rahoittaminen hoituu Suomessa useimmiten säästöillä tai lainoilla – tai näiden kahden yhdistelmällä.

Jotta saat parhaan mahdollisen diilin, tutki siis erilaiset potentiaaliset rahoitusvaihtoehdot ja vertaile niitä keskenään. Esimerkiksi moottoripyöräliikkeestä otettu osamaksurahoitus ei välttämättä ole rahoitusvaihtoehto edullisimmasta päästä, päinvastoin moottoripyörä osamaksulla voi tulla pitkän päälle hyvin hintavaksi. Tarkistakin aina moottoripyörän rahoitustarjouksen ehdot tarkasti!

Moottoripyörän osto vaatii harkintaa

Vauhdin hurmassa tulee muistaa myös vastuullinen taloudenpito. Hakiessasi lainaa moottoripyörään tee itsellesi selväksi, mitkä ovat menosi ja tulosi eli toisin sanoen taloudellinen tilanteesi. Pohdi myös tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitset. Kulutusluotolla on mahdollista esimerkiksi kattaa samalla summalla myös mahdolliset muut moottoripyörään liittyvät hankinnat kuten kypärän ja ajovarusteet.

On aina hyvä ajatus keskustella pankkisi kanssa tulevasta ajoneuvohankinnastasi. Näin pääset neuvottelemaan juuri sinulle parhaan ajoneuvolainan. Voit myös tutustua etukäteen esimerkiksi kulutusluottolaskuriimme. Sen avulla saat hyvän käsityksen moottoripyörälainan mahdollisista kustannuksista, esimerkiksi koroista. Voit laskurissa vaihtaa vapaasti esimerkiksi lainasummaa, laina-aikaa ja kuukausierää.

Mikä olisi juuri sinulle paras vaihtoehto?

POP Jousto on vakuudellinen laina, jota voit nostaa aina, kun tarvitset talouteesi joustonvaraa. 

POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, kaikkien pankkien asiakkaille. Lainapäätös heti netistä ja rahat nopeasti tilillesi.

Hae POP Joustoa

Hae POP Pikalainaa