Moottoripyö­rälaina

Kun moottoripyörää hankitaan, rahoitus ei välttämättä ole hankintakriteerien kärjessä. Moottoripyörän hankinnassa kun painavat usein ihan muut asiat - koko, ulkonäkö, merkki tai teho.  Moottoripyörän rahoittaminen hoituu Suomessa useimmiten säästöillä tai lainoilla – tai näiden kahden yhdistelmällä.

Laske ja hae

Jotta saat parhaan mahdollisen diilin, tutki erilaiset rahoitusvaihtoehdot ja vertaile niitä keskenään. Esimerkiksi moottoripyöräliikkeestä otettu osamaksurahoitus ei välttämättä ole sieltä edullisimmasta päästä. Päinvastoin moottoripyörä osamaksulla voi tulla pidemmän päälle hyvinkin kalliiksi.

Moottoripyörän osto vaatii harkintaa

Vauhdin hurmassa tulee muistaa vastuullinen taloudenpito. Kun haet lainaa moottoripyörähankintaan, tee itsellesi selväksi, mitkä ovat menosi ja tulosi, eli mikä on todellinen taloudellinen tilanteesi.

Pohdi tarkkaan myös sitä, kuinka paljon lainaa todella tarvitset. Usein pelkkä pyörä ei nimittäin riitä, vaan tarvitaan muitakin varusteita. Lainalla on mahdollista kattaa myös muut samaan aikaan tehtävät hankinnat, kuten kypärä ja ajovarusteet.

On aina hyvä keskustella pankin kanssa tulevasta ajoneuvohankinnastasi. Näin pääset neuvottelemaan juuri sinulle parhaan ajoneuvolainan. Voit myös tutustua etukäteen esimerkiksi lainalaskuriimme. Sen avulla saat hyvän käsityksen moottoripyörälainan kustannuksista, kuten koroista. Laskurissa voit vapaasti kokeilla esimerkiksi erilaisia lainasummia, -aikoja ja kuukausieriä.

Mikä olisi juuri sinulle paras vaihtoehto?

Moottoripyörän hankintaan on muitakin rahoitusvaihtoehtoja.

POP Jousto on vakuudellinen laina, jota voit nostaa aina, kun tarvitset talouteesi joustonvaraa. Haet lainan kerran ja nostat sitä verkkopankissasi tarpeen tullen. Helppoa ja joustavaa.

HAE POP JOUSTOA

POP Pikalaina taas on vakuudeton kulutusluotto kaikkien pankkien asiakkaille. Lainapäätöksen saat heti netistä ja rahat nopeasti tilillesi.

Hae POP Pikalainaa