POP Opintolaina

Opiskelu on elämän parasta aikaa, mutta rahallisesti se on monelle niukkaa. Näin ei tarvitse olla! POP Pankin opintolaina poistaa turhat rahahuolet ja auttaa keskittymään opintoihin.

Hae opintolaina verkkopankissa

Aloita opiskelijaelämään varustautuminen heti kun olet saanut päätöksen opiskelupaikasta. Opintoihin liittyy paljon muutakin kuin luennot. Moni muuttaa ensimmäistä kertaa pois kotoa ja totuttelee itsenäiseen elämään omassa opiskelijaboksissaan. Ystäväpiirikin kasvaa kämppä- ja opiskelijakaverien myötä. Päivät ovat täynnä monenlaista tapahtumaa ja tiliä rasittavat monet uudet menot. Hoida talous heti kuntoon, niin voit keskittyä täysillä uuteen elämääsi. 

Miten haen opintolainaa?

POP Pankin asiakkaana opintolainan hakeminen on tosi helppoa. Kun opiskelupaikka on varmistunut, hoida paperityöt ja viranomaisasiat mahdollisimman pian pois alta.

1. Hae opintotukea Kelalta. Tukeen kuuluvat opintoraha, opintolaina ja asumislisä. Voit hakea tukia suoraan verkossa. 

Toisen asteen opiskelijana voit hakea lainatakausta samalla kun haet opintorahaa ja asumislisää.

Jos opiskelet korkeakoulussa, hae ensin opintorahaa. Hyväksytyllä opintorahapäätöksellä saat automaattisesti valtiontakauksen opintolainallesi. Lainan takaisinmaksu on joustavaa elämäntilanteesi mukaan. 

Muista, että voit kirjautua Kelan palveluihin POP Avain -tunnuslukusovelluksella

2. Kun olet saanut myönteisen opintoraha ja takauspäätöksen, voit hakea POP Opintolainaa verkkopankistasi. Opintolainahakemus löytyy verkkopankkisi Lainat-välilehdeltä. Jos et vielä ole POP Pankin asiakas, tule käymään konttorilla, niin avataan sinulle tili.

3. Nosta lainaa tarpeen mukaan verkkopankissa. 

Näin helppoa se on!

Meillä on opiskelijalle tarjolla paljon muutakin

Voit myös tulla käymään lähimmässä konttorissa, niin katsotaan muutkin raha-asiasi kuntoon. Meillä on nimittäin opiskelijalle paljon muutakin kuin rahaa - esimerkiksi opiskelijan Visa-kortti ja POP Vakuutukselta löytyy opiskelijalle oma kotivakuutuskin. ASP-tiliäkin kannattaa alkaa kartuttaa jo opiskeluaikana.

TULE KÄYMÄÄN KONTTORILLA

Mitä valtiontakaus tarkoittaa?

Mikä se valtiontakaus on? Entäpä se takaisinmaksu, miten se hoituu? Lue lisää opiskelijan tietosivultamme.