POP Opintolaina

Opiskelu on elämän parasta aikaa, mutta rahallisesti se on monelle niukkaa. Näin ei tarvitse olla! POP Pankin opintolaina poistaa turhat rahahuolet ja auttaa keskittymään opintoihin.

Oletko jo asiakas? Hae lainaa verkkopankissa!

Opiskeluaika on muutoksia täynnä. Asuinpaikka saattaa vaihtua, päivät täyttyvät ohjelmasta ja raha-asioita alkaa miettimään uudella tavalla. Opintolainan avulla vähennät stressiä taloudestasi ja jätät aikaa ihmissuhteille, harrastuksille sekä opiskelulle. Opiskeluajasta kannattaa ottaa kaikki ilo irti!

Tutustu opintolainan hyötyihin

Opintolaina on valtion takaamaa lainaa. Tämän ansiosta opintolainasi marginaali on todella alhainen. Itse asiassa opintolaina on halvinta lainaa, mitä todennäköisesti tulet koskaan saamaan. Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin!
Opiskelukaverisi saattavat velkoa rahojaan heti seuraavana päivänä takaisin - POP Pankki ei! Aloita opintolainan takaisinmaksu vaikka vasta muutama vuosi valmistumisen jälkeen. Takaisinmaksusuunnitelma määritellään aina joustavasti tilanteesi mukaan.
Kun valmistut määräajassa, Kela maksaa sinulle opintolainahyvitystä 40 % 2500 euroa ylittävästä osasta. Saat siis parhaimmillaan tuhansia euroja ilmaista rahaa! Tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tarkempaa tietoa löydät Kelan sivuilta

Miten haen opintolainaa?

 

1. Hae opintotukea Kelalta

2. Hae POP Opintolainaa

Voit hakea POP Opintolainaa, kun olet saanut myönteisen opintoraha- ja takauspäätöksen Kelalta.

Oletko jo asiakas? Hae POP Opintolainaa näppärästi verkkopankistasi. Opintolainahakemus löytyy verkkopankkisi Lainat-välilehdeltä.

Hae opintolainaa verkkopankissa

Etkö ole vielä asiakas? Laita viestiä chatissä niin autamme sinut alkuun! Palvelemme chatissä toistaiseksi arkisin klo 9:00-16:00. Chat-ikkuna on aktiivinen silloin kun asiakaspalvelija on vapaana. 

Voit myös varata itsellesi rennon POP Verkkohetken tai konttoriajan!

Varaa aika

3. Nosta opintolainaa verkossa

Kysymyksiä? Opiskelijan tietopaketti auttaa!

Mitä valtiontakaus tarkoittaa? Miten takaisinmaksu hoituu? On luonnollista, että opiskeluaikana kysymyksiä on monia. Siksi olemmekin koonneet yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia yhdelle sivulle.

Opiskelijan tietopakettiin