Lataa POP Avain –tunnuslukusovellus mobiililaitteellesi!

POP Avain on uusi arkea helpottava sovellus, joka mahdollistaa tunnistautumisen kätevästi ilman tarvetta kaivaa esiin paperisia tunnuslukuja.

Perinteisen tunnuslukukortin käyttö jatkuu POP Avaimen rinnalla kuten ennenkin.  

POP Pankkien tunnuslukusovelluksella, POP Avaimella, voit tunnistautua verkkopankkiin tai kolmansien osapuolien palveluihin, kuten esim. vero.fi tai kela.fi. Voit lisäksi vahvistaa verkkopankissa tekemiäsi maksuja tai toimeksiantoja POP Avaimella. Myös verkkokauppaostoksesi onnistuvat POP Avaimen avulla. 

Voit ottaa sovelluksen käyttöön, kun olet POP Pankin asiakas ja sinulla on verkkopankki käytössäsi. Käytön aloittaminen edellyttää rekisteröitymistä POP Pankin verkkopankkitunnuksilla.

Ohjeita POP Avain -tunnuslukusovelluksen käyttöön

Mihin POP Avainta voi käyttää? 

Uutta POP Avain -tunnuslukusovellusta voi käyttää esimerkiksi verkkopankkiin sisäänkirjautumiseen, maksujen vahvistamiseen ja tunnistautumiseen kolmannen osapuolen palveluihin, kuten verottajan tai Kelan verkkosivuille. 

Tunnuslukusovelluksen käyttöä tullaan laajentamaan vaiheittain, ja sitä pystytään käyttämään myös yhdessä mobiilisovelluksen kanssa tulevan uuden POP Mobiilin myötä.

Tunnuslukusovellus on ladattavissa mobiili- ja tablet-laitteille, jotka käyttävät Android tai iOS (Apple) käyttöjärjestelmää.  

POP Avain -tunnuslukusovellus on julkaistu Googlen Play -kauppaan ladattavaksi Android-laitteille ja AppStoreen.

Löydät sovelluksen kaupasta helpoimmin käyttämällä hakusanaa "tunnuslukusovellus", "pop avain", "poppankki", "mobiilipankki, "mobiili", "tunnusluku". Lataamalla sovelluksen saat puhelimeesi pikakuvakkeen, josta on vaivatonta siirtyä käyttämään tunnuslukusovellusta.

Käy lataamassa tunnuslukusovellus, kokeile ja totea, miten helppokäyttöinen ja selkeä se on.

POP Avain -tunnuslukusovelluksen käyttö sisältyy pankkitunnusten hintaan. Tiedot tietoliikennemaksuista saat omalta operaattoriltasi.