Opiskelijan POP Visa -yhdistelmäkortti

Opiskeletko suomalaisessa yliopistossa, korkeakoulussa, ammattikorkeakoulussa tai ammattikoulussa? Voit opiskelijana saada meiltä kätevän POP Visa Credit/Debit -kortin, vaikka sinulla ei vielä olisikaan aivan säännöllisiä tuloja.

Yhdistelmäkortissa on sekä luotollinen credit-ominaisuus että suoraan tililtä veloittava debit-ominaisuus. Maksutilanteessa voit itse valita, kumpaa ominaisuutta haluat käyttää.

Creditillä maksetuille ostoksille saat keskimäärin 40 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa ostoksesi myös pienemmissä erissä valitsemasi minimilyhennysprosentin mukaan.

Opiskelijan Visa Credit/Debit -kortissa on aina 2 000 euron luottoraja, joka toimii samalla myös Credit-puolen kuukausittaisena käyttörajana. Lue lisää POP Visa -yhdistelmäkortista >>

Kysy POP Visa -yhdistelmäkorttia, kun:

  • olet vähintään 18
  • opiskelet suomalaisessa yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa ja sinulla on voimassa oleva opiskelijakortti
  • tai opiskelet ammattikoulussa ja olet suorittanut vähintään 90 opintopistettä
  • sinulla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.


POP Visa -pankkikortti

POP Visa Debit -kortissa ei ole luotto-ominaisuutta ja sillä tehdyt ostokset veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä pankkitililtäsi. Voit käyttää korttia Suomessa ja ulkomailla sekä maksaa sillä verkossa. Voit myös tehdä kortilla käteisnostoja Visa-tunnuksin merkityillä automaateilla. Lue lisää POP Visa -pankkikortista >>

Kysy Visa Debit -korttia, kun:

  • olet vähintään 18-vuotias
  • luottotietosi ja raha-asiasi ovat kaikin puolin hyvässä kunnossa.

Hinnoittelu

Jokaisella POP Pankilla on oma palveluhinnastonsa. POP Pankki -kohtaisen hinnasto-otteen löydät kunkin pankin omilta verkkosivuilta.

Täydellinen palveluhinnasto on nähtävissä kaikissa konttoreissamme. Tiesithän, että raha-asioitasi keskittämällä voit vaikuttaa siihen, kuinka paljon maksat esimerkiksi pankkipalveluista sekä mitä muita etuja on saatavilla.