Nuoren talous

Nuorelle lapsuuden kodista irtautuminen merkitsee usein maisemien vaihtoa, ensiaskeleita itsenäiseen elämään ja suuria odotuksia tulevaisuuden suhteen. Kun kaverinasi on POP Pankki, voit keskittyä hyvillä mielin toteuttamaan unelmiasi. Meiltä saat kaikki mitä raha-asioidesi ja vakuutustesi hoitamiseen tarvitset.

Kysy lisää POP Pankistasi

pop-korttiKortti tilanteen mukaan

Visa-kortti avaa mahdollisuudet kirjaimellisesti, koska se on maailman laajimmin hyväksytty maksukortti. 

Valitse sopiva kortti

pop-setti-product-card

 

POP-Setti nuorisovakuutus

Helppo ja edullinen vakuutuspaketti nuorille aikuisille. Sisältää kaiken tarvittavaneli tapaturma-, matka- ja kotivakuutuksen.

Tutustu POP Vakuutuksen sivuilla

POP_Mobiili_Facebook_hanska1200x630_1

 

Pankki aina mukanasi

Päivittäiset pankkiasiat hoituvat kätevästi mobiilipankilla. Voit siirtää rahaa ja maksaa laskuja helposti. 

Tutustu mobiilipankkiin

POP-Vanhempi-mies-taivas_fbcE-lasku

Voit tilata laskut e-laskuina suoraan verkko- ja moniilipankkiin. E-lasku on helppo ja vaivaton tapa hoitaa laskujen maksaminen. Laskut saapuvat suoraan verkkopankkiisi. E-lasku helpottaa opiskelijan arkea.

Lue lisää e-laskusta

POP-Nuorimies-3-Pelto_fbcOpintolaina

Opiskelu on erityistä aikaa elämässä. Mutta ei sen liian tiukkaa rahallisesti tarvitse olla. POP Pankin opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluihin ilman turhia rahahuolia. Voit tehdä opintolainahakemuksen omassa verkkopankissasi tai varata ajan lainaneuvotteluun omaan konttoriisi.

Lue lisää opintolainasta

POP-Perhe-SeinaBetoni_fbc

ASP-tilillä säästät ensiasuntoon

Oma koti on usean suomalaisen unelma nuoresta iästä lähtien. Haaveet saa todeksi kätevän POP Pankin ASP-tilin avulla. ASP eli asuntosäästöpalkkiojärjestelmä on tarkoitettu 15–39-vuotiaille ensiasunnon ostajille.

Lue lisää ASP-tilistä