Tili- ja maksupalvelut

Erilaisissa elämäntilanteissa tarvitaan erilaisia tili- ja maksuratkaisuja. POP Pankin monipuolisesta tili- ja maksuvalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat ratkaisut. Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää. 

Ota yhteyttä

Tilit

POP Pankista löytyy tili jokaiseen elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Kätevä käyttelytili on tietysti jokaisen perustili, mutta sen rinnalle kannattaa hankkia erityisesti tarkoitukseen räätälöity tili. Nuorena esimerkiksi on hyvä säästää ensiasuntoa varten. POP Pankin ASP-tili on erinomainen ratkaisu nuorelle asuntosäästäjälle. 

Toisessa elämäntilanteessa taas kannattaa miettiä tuottavampia tilejä sijoituksille ja talletuksille. POP Pankissa käytössäsi on kattava valikoima eri tarkoituksiin sovitettuja tilimuotoja omine etuineen. Eri tileihin voit tutustua tältä sivulta löytyvästä tilivalikoimasta.

Maksupalvelut

Laskut ja tilisiirrot ovat tilipalvelujen peruskauraa, mutta POP Pankin maksupalveluista löydät monipuolisen valikoiman eri tilanteisiin sopivia maksuvaihtoehtoja. E-laskun avulla laskujen maksusta tulee nopeaa, varmaa ja vaivatonta.

Ulkomaanmaksut ovat nekin arkipäivää kansainvälisessä maailmassamme, mutta joskus voi silti olla tarve hoitaa asiat perinteisempään tapaan suoramaksulla. POP Pankki tarjoaa sinulle ratkaisun olipa elämäntilanteesi mikä hyvänsä. Tutustu maksupalveluihin oheisesta valikoimasta.

Huomasithan muuten, että POP Pankin asiakkaana saat MobilePay-rahasiirrot tilillesi sekunneissa?