POP Tavoitetili - palkitsevaa säästämistä

Mistä sinä haaveilet? Selkeät tavoitteet auttavat unelmien toteuttamisessa. Koko perheen unelmamatka, turvaa eläkepäiviin tai rahasto lapsenlapsillesi? POP Tavoitetili on säästäjän paras kaveri. Se palkitsee määrätietoisen säästäjän erityisellä palkkiokorolla.

Yksilöllinen säästösopimus

Tilinavauksesi yhteydessä sovimme säästöaikasi ja –tavoitteesi sekä yksilöllisen säästösuunnitelman. Sovittujen säästöerien lisäksi tilillesi voi tehdä talletuksia koska tahansa.

Kolmen ensimmäisen talletusvuoden aikana et voi tehdä nostoja tililtäsi. Tämän jälkeen nostot ovat mahdollisia provisiota vastaan. Lopetusnostosta säästöajan päättymisen jälkeen emme veloita nostoprovisiota.
Tilisi voidaan liittää verkkopankkisopimukseen, jolloin sinun on helppo tehdä tilillesi talletuksia, tilisiirtoina milloin tahansa. Tililtäsi ei voi tehdä nostotapahtumia verkkopankissa.

Palkkiokorko

Talletuskoron lisäksi säästäjä saa palkkiokoron, joka on säästöajasta riippuen 0,5 % tai 1,0 % tilin loppusaldosta. Palkkiokorko maksetaan säästöajan päätyttyä tilin lopetuksen yhteydessä.

Joustavaa säästämistä

Voit halutessasi sopia kanssamme, että säästöajan täytyttyä varasi siirretään käyttelytilille sovitun suuruisina erinä, esimerkiksi kuukausittain.

  • Säästöaika  5 tai 10 vuotta
  • Minimisäästöerä 50 euroa/kk
  • Koron voit tarkistaa omasta POP Pankistasi
  • Palkkiokorko  0,5 % säästöaika vähintään 5 vuotta, 1,0 % säästöaika vähintään 10 vuotta
  • Nostorajoitus  3 ensimmäisen vuoden aikana ei nostoja
  • Nostoprovisio  1,0 %, vähintään 20 euroa

Hyviin eläkepäiviin

Lakisääteisen työeläkkeen ja mahdollisen vapaaehtoisen eläkkeen lisäksi voit POP Tavoitetilin avulla säästää itsellesi vielä ylimääräistä käyttörahaa hyvien eläkepäiviesi varalle.

POP Tavoitetilille säästäminen ja kertyneiden varojen nostaminen eivät vaikuta muiden eläkkeiden verotukseen. Voit itse vapaasti valita nostatko säästöt kuukausittain pienissä erissä vai rahoitatko niillä harrastuksia, matkailua tai muita elämänlaatuasi parantavia hankkeita.

POP Tavoitetili ei ole saatavissa kaikissa POP Pankeissa.

Tee päätös nyt. Palkinto tulee perässä.

Aloita säästäminen heti