POP Salkku – huolettoman aktiivista vakuutussäästämistä

Ole huoleton ja valtuuta ammattilaiset tekemään sijoituspäätökset puolestasi. POP Salkussa teet säästövakuutuksen ja samanaikaisesti sopimuksen aktiivisesta vakuutussäästön hoitamisesta. 

Tarjoamme sinulle viisi erilaista riskitason salkkua. Voit valita niistä omaan riskinottohalukkuuttasi vastaavan vaihtoehdon. Mukaan pääset jo 5000 eurolla, kun kertasijoituksen lisäksi säästät myös säännöllisesti alkaen 100 euroa / kk.

Korot
Osakkeet
Vaihtoehtoiset sijoitukset
Salkku 1
salkku1
Salkku 2
salkku2
Salkku 3
salkku3
Salkku 4
salkku4
Salkku 5
salkku5

Parempi tuotto muuttuvassa markkinatilanteessa

Salkkujen sijoitukset toteutetaan rahastoilla. Rahastot sijoittavat osake-, korko- sekä vaihtoehtoisiin sijoituksiin, joiden keskinäinen paino vaihtelee. Aktia Varainhoidon asiantuntija seuraavat sijoitusmarkkinoita aktiivisesti ja tarvittaessa salkun rahastojakoa muutetaan. Tuotto haetaan markkinatilanteen mukaisilla painotuksilla. Saat lisätietoja kustakin POP Salkusta alla olevista linkeistä salkkujen kuukausiraporteista.

Helppoutta ja veroetuja

Sijoittamalla POP Salkkuun hyödyt myös vakuutussäästämisen eduista, vakuutus on ikään kuin suoja sijoitustesi ympärillä. Kun salkussasi tehdään muutoksia, sinun ei tarvitse tehdä verottajalle ilmoitusta rahastomuutoksista. Maksat pääomatuloveroa vasta, kun olet nostanut koko sijoittamasi pääoman ja alat nostamaan tuottoa. Aktia Henkivakuutus Oy pidättää pääomatuloveron salkkusi tuotosta vasta kun nostat sijoituksesi mahdollista voittoa.

Kuolemantapauksessa maksetaan kuolemantapauskorvaus itse valitsemillesi edunsaajille. Vuoden 2018 alusta lähiomaisille maksettavat henkivakuutuskorvaukset tulevat kokonaisuudessaan perintöverotuksen piiriin.

POP Salkuissa olevien sijoituskohteiden arvo saattaa nousta tai laskea ja niiden historiallinen arvonkehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Aktia Henkivakuutus Oy ei voi taata sijoitustoiminnan tulosta tai vakuutukseen maksetun pääoman säilymistä. Säästövakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy (y-tunnus 0937006-7), jonka asiamiehinä POP Pankit toimivat.

POP Salkku -palvelua ei ole saatavissa kaikissa POP Pankeissa.