POP Tuottovakuutus on helppo ja joustava keino pitkäaikaiseen säästämiseen


POP Tuottovakuutuksen avulla voit säästää tulevaisuuteen. Siivitä unelmat lentoon tai toteuta käytännön tarpeita - on kyseessä sitten säästäminen eläkepäiville tai maailmanympärysmatkaan.

Varaa aika ja tule juttelemaan

POP Tuottovakuutus sopii parhaiten pitkäaikaiseen, vähintään viiden vuoden säästämiseen sekä sijoittamiseen. Se on erinomainen säästämisvaihtoehto esimerkiksi rahastosäästämisen ohelle.

POP Tuottovakuutus sopii kaikenlaisille säästäjille ja sijoittajille

POP Tuottovakuutus sopii yhtä hyvin aloittavalle kuin jo kokeneemmallekin säästäjälle sekä aktiivisijoittajille, sillä voit valita sijoituskohteesi. Vakuutussäästäminen sopii sekä kohtuullista tuottoa maltillisella riskillä etsivälle sijoittajalle, että korkeampaa tuottoa suuremmalla riskillä hakevalle sijoittajalle.

Voit säästää pikkuhiljaa – vaikkapa satasen kuukaudessa – tai kerryttää säästöjä isommalla kertasummalla oman rahatilanteesi mukaan. Voit myös pitää välillä taukoa vakuutussäästämisessä.

Tuottovakuutus sopii hyvin myös jo kertyneen omaisuuden hallintaan. Se on hyvä tapa säästää esimerkiksi rahastosäästämisen ohella.

Verotuksellisesti fiksua säästämistä

POP Tuottovakuutus on verotuksellisesti edullinen ja voit nostaa varojasi milloin vain. Voit nostaa kertyneitä säästöjä nopeasti, helposti ja säästettyä pääomaa verovapaasti käyttöön silloin, kun haluat. Sijoituskohteiden tuottoa ei veroteta säästöaikana, ja kun vakuutuksesi päättyy, maksat vain vakuutussäästön tuotosta pääomatuloveroa.

POP Tuottovakuutukseen sisältyy aina myös henkivakuutusturva
Henkivakuutusturva huolehtii myös läheistesi taloudellisesta turvasta. Kuolemantapauksessa säästöjä vastaava korvaus maksetaan nimetyille edunsaajille. Muussa tapauksessa varat ohjautuvat kuolinpesälle. Henkivakuutusturvan määrä on 100 % vakuutussäästöstä.

Valitse itse sijoituskohteesi tai käytä varainhoitajiemme suosituksia
Ennen kuin otat POP Tuottovakuutuksen, kanssasi tehdään pankin asiantuntijan kanssa sijoittajaprofiilin kartoitus, jolla selvitetään oma riskinottohalusi ja tuotto-odotuksesi. Kartoituksessa selviää, oletko sijoittajana varovainen, maltillinen vai tuottohakuinen, ja sijoituskohteet valitaan sen mukaan.

POP Tuottovakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, joiden asiamiehinä POP Pankit toimivat.