POP Tuottovakuutus on helppo ja joustava keino pitkäaikaiseen säästämiseen

POP Tuottovakuutuksen avulla voit säästää saavuttaaksesi omat tai lähiomaisen tavoitteet, siivittää lasten tai lastenlasten toiveita tai toteuttaa käytännön tarpeitakin – oli sitten kyseessä säästäminen esimerkiksi omia eläkepäiviä, tulevaa perheen yhteistä sapattivuotta tai leikki-ikäisen lapsen tulevaa autokoulua varten. Kun yksi säästötavoite täyttyy, voit jatkaa säästämistä uusiin tavoitteisiin – joustavasti.

Parhaiten Tuottovakuutus sopii pitkäaikaiseen, vähintään viiden vuoden säästämiseen sekä sijoittamiseen. Se on erinomainen säästämisvaihtoehto esimerkiksi rahastosäästämisen ohelle.

Vakuutussäästämisen monipuolisuus - POP Tuottovakuutus sopii kaikenlaisille säästäjille ja sijoittajille

POP Tuottovakuutus sopii yhtä hyvin aloittavalle kuin jo kokeneemmallekin säästäjälle sekä aktiivisijoittajille. Koska voit valita itse sijoituskohteesi, vakuutussäästäminen sopii sekä kohtuullista tuottoa maltillisella riskillä etsivälle sijoittajalle että korkeampaa tuottoa suuremmalla riskillä hakevalle sijoittajalle.

Voit säästää pikkuhiljaa – vaikkapa satasen kuukaudessa – tai kerryttää säästöjä isommalla kertasummalla oman rahatilanteesi mukaan. Voit myös pitää välillä taukoa vakuutussäästämisessä.

Tuottovakuutus sopii hyvin myös jo kertyneen omaisuuden hallintaan. Se on hyvä tapa säästää esimerkiksi rahastosäästämisen ohella.

Tuottovakuutus on verotuksellisesti fiksua säästämistä

POP Tuottovakuutus on verotuksellisesti edullinen ja voit nostaa varojasi milloin vain. Voit nostaa kertyneitä säästöjä nopeasti, helposti ja säästettyä pääomaa verovapaasti käyttöön silloin, kun tarvitset niitä. Sijoituskohteiden tuottoa ei veroteta säästöaikana, ja kun vakuutuksesi päättyy, maksat vain vakuutussäästön tuotosta pääomatuloveroa.

POP Tuottovakuutukseen sisältyy aina myös henkivakuutusturva

Henkivakuutusturva huolehtii myös läheistesi taloudellisesta turvasta. Kuolemantapauksessa säästöjä vastaava korvaus maksetaan nimetyille edunsaajille. Muussa tapauksessa varat ohjautuvat kuolinpesälle. Henkivakuutusturvan määrä on 100 % vakuutussäästöstä.

Valitse itse sijoituskohteesi tai käytä varainhoitajiemme suosituksia

Ennen kuin otat POP Tuottovakuutuksen, kanssasi tehdään pankin asiantuntijan kanssa sijoittajaprofiilin kartoitus, jolla selvitetään oma riskinottohalusi ja tuotto-odotuksesi. Kartoituksessa selviää, oletko sijoittajana varovainen, maltillinen vai tuottohakuinen, ja sijoituskohteet valitaan sen mukaan.

POP Tuottovakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, joiden asiamiehinä POP Pankit toimivat.

Varaa aika ja tule juttelemaan