POP Perusturva

Sairaudet ja onnettomuudet eivät tule kello kaulassa. POP Perusturva suojaa taloutesi ja läheistesi arjen ja tuo turvaa yllättävien tapausten varalle. Vakuutusturva on voimassa 24 tuntia vuorokaudessa niin työ- kuin vapaa-ajallakin kaikkialla maailmassa.

Hanki POP Perusturva

POP Perusturva on vakuutusturva, jonka voit valita juuri sinulle sopivaksi. POP Perusturvasta saat kuukausikorvauksen, jos joudut jäämään sairauslomalle esimerkiksi tapaturman vuoksi. Kuukausikorvaus voi olla jopa 1 000 € tai kertakorvaus jopa 100 000 €.

Parasta on, että korvauksen voit käyttää haluamallasi tavalla. Se ei vaikuta muihin mahdollisiin vakuutus- tai lakisääteisiin korvauksiin.

Tällaista vakuutusta ei muilla ole.

POP Perusturva kattaa

  • tapaturmasta johtuvan työkyvyttömyyden,
  • tapaturmasta  aiheutuneen pysyvän haitan ja 
  • tapaturmaisen kuoleman varalta.

POP Perusturva -vakuutuksen myöntää AXA. 

Korvausvaihtoehdot

Tapaturmasta aiheutuvan työkyvyttömyyden varalta voit valita kuukausikorvauksen määräksi 300 - 1 000 € ja tapaturmasta aiheutuvan pysyvän haitan ja tapaturmaisen kuoleman varalta kertakorvaukseksi 30 000 - 100 000 €.

Kysy lisää konttoristasi

Korvauksen hakeminen

Työttömyyden, sairausloman ja sairaalahoidon kohdalla voit täyttää korvaushakemuksen myös sähköisessä korvauspalvelussa. Voit käyttää palvelua suomeksi tai ruotsiksi.

Hae korvausta

Kuolemantapausten ja tapaturmaisen pysyvän haitan korvaushakemukset vastaanotetaan edelleen paperisilla lomakkeilla.

Saat apua ja lisätietoja saat myös  AXAn korvauspalvelusta puhelinnumerosta 010 802 841. Palvelu on auki arkisin ma-to 9.00-19.00 ja pe 10.00-18.00.

Puhelu palvelunumeroon maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti. Hinnat sisältävät alv 24 %.

POP Vakuutuksen tuotteet

Autovakuutus

Kotivakuutus
Matkavakuutus

Moottoripyörävakuutus
Muut ajoneuvot

Tapaturmavakuutus

Olethan huomannut, että POP Pankin asiakkaana saat POP Vakuutukselta 20 % alennuksen. Alennus koskee ensimmäisen vuoden vakuutusmaksua ja kaikkia vapaaehtoisia vakuutuksia. Alennuksen saat koodilla NET1.