POP Perusturva

Varaudu taloutesi ja arkesi turvaamiseen omalla vakuutuksella. POP Perusturva  on voimassa 24 tuntia vuorokaudessa niin työ- kuin vapaa-ajallakin kaikkialla maailmassa.

Hanki POP Perusturva

POP Perusturvasta saat kuukausikorvauksen, jos joudut jäämään sairauslomalle tapaturman vuoksi. Kuukausikorvaus voi olla 1 000 € tai kertakorvauksena maksettuna jopa 100 000 €.

Parasta on, että korvauksen voit käyttää haluamallasi tavalla. Se ei vaikuta muihin mahdollisiin vakuutus- tai lakisääteisiin korvauksiin.

Tällaista vakuutusta ei muilla ole.

POP Perusturva kattaa

  • tapaturmasta johtuvan työkyvyttömyyden,
  • tapaturmasta  aiheutuneen pysyvän haitan ja 
  • tapaturmaisen kuoleman varalta.

POP Perusturva -vakuutuksen myöntää AXA. 

Korvausvaihtoehdot

Tapaturmasta aiheutuvan työkyvyttömyyden varalta voit valita kuukausikorvauksen määräksi 300 - 1 000 € ja tapaturmasta aiheutuvan pysyvän haitan ja tapaturmaisen kuoleman varalta kertakorvaukseksi
30 000 - 100 000 €.

Kysy lisää konttoristasi

Korvauksen hakeminen

Työttömyyden, sairausloman ja sairaalahoidon osalta täytä korvaushakemus sähköisessä korvauspalvelussa. Palvelu on saatavilla suomeksi tai ruotsiksi.

Hae korvausta

Kuolemantapausten ja tapaturmaisen pysyvän haitan korvaushakemukset haetaan paperisilla lomakkeilla. Lomakkeen saat AXAlta tai pankistasi.

Saat apua ja lisätietoja saat  vakuutuksen myöntävän AXAn korvauspalvelusta puhelinnumerosta 010 802 841. Palvelu on auki arkisin ma-to 9.00-19.00 ja pe 10.00-18.00.

Puhelu palvelunumeroon maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti. Hinnat sisältävät alv 24 %.

POP Vakuutuksen tuotteet

Autovakuutus

Kotivakuutus
Matkavakuutus

Moottoripyörävakuutus
Muut ajoneuvot

Tapaturmavakuutus

Olethan huomannut, että POP Pankin asiakkaana saat POP Vakuutukselta 20 % alennuksen. Alennus koskee ensimmäisen vuoden vakuutusmaksua ja kaikkia vapaaehtoisia vakuutuksia. Alennuksen saat koodilla NET1.