Hyppää sisältöön

Etsimme asiakasneuvojaa Siilinjärven/Kuopion konttoreille

Haemme joukkojemme vahvistukseksi ASIAKASNEUVOJAA Siilinjärven/Kuopion konttoreille

Tehtävästä

Työskentelet henkilöasiakkaiden päivittäisasioiden monipuolisten tehtävien parissa sekä Siilinjärvellä että Kuopiossa. Kohtaat asiakkaita kuitenkin kaikissa kanavissa; puhelimitse, verkkoneuvotteluissa ja kasvokkain.

POP_ihmiset_2000x800

Mitä tarjoamme sinulle

Avoimen työilmapiirin sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa. Olemme rento ja tiivis joukko alan osaajia ja toivomme porukkaamme oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria, joka nauttii sekä itsenäisestä työskentelystä että tiimityöstä. Tarjoamme haastavan tehtävän, mutta oivan mahdollisuuden laajentaa osaamista monipuolisten tehtävien parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen.

Mitä toivomme sinulta

Kaupallinen tausta ja pankkikokemus antavat sinulle erinomaiset eväät työssä menestymiselle, mutta ne eivät ole edellytys. Tehtävässä vaaditaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta sekä kykyä johtaa omaa ajankäyttöä. Toivomme innostunutta asennetta laadukkaaseen asiakaspalveluun, myyntiin ja uusien asioiden oppimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Henna Järvenpää 15.7.2021 klo 13-15 ja 20.7.2021 klo 9-11 p. 044 779 1577.

Näin haet

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 30.7.2021 sähköpostilla osoitteeseen henna.jarvenpaa@poppankki.fi. Ilmoita hakemuksessa myös alustava palkkatoiveesi.

Järvi-Suomen Osuuspankki on jäsentemme omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen pankki, joka muodostui Siilinjärven ja Reisjärven Osuuspankkien sulautuessa maaliskuussa 2021. Tarjoamme asiakkaillemme pankkipalveluita kattavasti ja laadukkaasti sekä konttoreissa että etänä verkossa. Meillä työskentelee noin 55 pankkialan ammattilaista yhdeksässä eri toimipisteessä Haapajärvellä, Iisalmessa, Jyväskylässä, Kinnulassa, Kuopiossa, Nurmeksessa, Reisjärvellä, Siilinjärvellä ja Viitasaarella.

Asiakas_konttorille2000x800

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä