Jäsenyys kannattaa

Liittymällä POP Pankin jäseneksi omistat osan pankistasi. Lisäksi tarjolla on erilaisia pankkikohtaisia etuja.

Jäsenten omistama POP Pankki

POP Pankit ovat jäsentensä omistamia osuuskuntia. Osuuspankin jokaisella jäsenellä on pankin osuuskuntakokouksessa yksi ääni ja siten yhtäläinen mahdollisuus vaikuttaa oman pankkinsa asioihin.  Jäsenenä olet siis POP Pankin omistaja.

Vaikuta POP Pankissasi

POP Pankin jäsenenä voit vaikuttaa pankkisi toimintaan. Jäsenet valitsevat edustajansa pankin hallintoneuvostoon tai suurimmissa pankeissamme edustajistoon. Jos pankilla on edustajisto, niin se valitsee hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto puolestaan valitsee osuuspankille toimivan hallituksen.

Etuja tarjolla

POP Pankin jäsenenä saat pankkikohtaisia erilaisia etuja, kuten esimerkiksi alennuksia pankkipalveluista perittävistä maksuista ja palkkioista tai pankin yhteistyökumppaneiden alennuksia tai etuja.

Jäseneksi liittyminen

POP Pankissa voit liittyä pankkisi jäseneksi. Jäsenyyden edellytyksenä on, että olet keskittänyt päivittäiset pankkiasiasi POP Pankkiin. Voit liittyä jäseneksi tekemällä jäsenhakemuksen pankissamme. Jäseneksi liittyessäsi maksat pankkikohtaisen osuusmaksun. Se on samalla hyvä sijoitus sillä saamiesi etujen vuoksi. 

» Ota yhteyttä POP Pankkiisi