Haluaisin kiittää Vaariani. Hän on ollut elämäni suurin innoittaja, opettanut paljon asioita pienestä pitäen ja ollut suuri sankari minulle. Vaari on saanut uuden näkemyksen elämään ja siitä kuinka kaikkee mitä maailmassa on pitää kunnioittaa. Niin kaikkia ihmisiä, metsän eläimiä ja puita. Vaarini on selvinnyt monista onnettomuuksista ja sairauksista, monta leikkausta joutunut käymään. Mutta silti aina jaksaa nähdä lapsenlapsiaan ja kertoa tarinoita omasta lapsuudesta. Vaarini on hyvä esimerkki nöyrästä, anteliaasta ja uskollisesta ihmisestä. Hän ratkaisee pienetkin ongelmat ja saa hymyin aina kaikkien kasvoille. Kiitän häntä kaikista vuosista ja hetkistä hänen kanssaan. Kohta hänen aikansa kuitenkin varmaan koittaa onhan hän jo aika vanha. Mutta haluaisin etät hänestä jää joku muisto tähän maailmaan. Istutin vaarille kiitoksen taimen takapihallemme, ja toivoisin että hänelle tulisi myös toinen kiitoksen taimi.
—Aadatpa

Jokainen kiitos on taimen arvoinen!

Kerro kuka tai mikä tuo iloa elämääsi. Me istutimme  10 000 taimea kiitokseksi kertomistanne hyvänmielen tarinoista. Lisää oma kiitoksesi joukon jatkoksi.  

Voit kiittää niin montaa ihmistä tai asiaa kuin haluat. Kiitos on sinulle ilmainen ja sinun ei tarvitse sitoutua muuhun kuin hyvän mielen levittämiseen. Jokaisesta kiitos tekee maailmasta vähän paremman paikan.   

 

Kerro oma kiitoksesi!