Uutta POP Pankissa

Haluamme muistuttaa asiakkaitamme muutamista uudistuksista sekä arkea helpottavista ominaisuuksista POP Mobiili -sovellukseen ja pankkitunnuksiin liittyen.

POP Avain toimii uuden POP Mobiili -sovelluksen kanssa

POP Mobiili on syksyllä lanseerattu täysin uudistunut mobiilipankkisovellus, joka on saanut helppokäyttöisyydestään jo paljon kiitosta asiakkailtamme. POP Avain on kätevä POP Pankin tunnuslukusovellus, jonka ansiosta paperisen tunnuslukukortin voi unohtaa. Jatkossa esimerkiksi laskut voi maksaa vaikka tien päällä ‒ ja vahvistaa ne POP Avaimella. Lataa molemmat sovellukset samalla kertaa omasta sovelluskaupastasi! Uuden POP Mobiilin tunnistat violetista kuvakkeesta.

Lue lisää POP Mobiilista!  

Avaa lukkiutuneet pankkitunnukset itse

Ota käyttöösi omassa verkkopankissasi kätevä lisäpalvelu, jonka avulla voit avata lukkiutuneet käyttäjätunnuksesi itse ilman, että sinun tarvitsee olla yhteydessä pankkiin. Näin varaudut ennalta ikävään tilanteeseen, jos esimerkiksi salasana pääsee unohtumaan.

Siirrä luottokortilta rahaa tilillesi Visa-tilisiirrolla myös mobiilissa

Nyt siirrät myös POP Mobiilissa rahaa aina tarpeen tullen luottokortilta omalle tilillesi Visa-tilisiirron avulla. Saat rahat tilillesi heti! Visa-tilisiirron löydät kohdasta Kortit ja napauttamalla painiketta Visa-tilisiirto.

POP Pankin maksukortit saivat uuden ilmeen

POP Pankin maksukorttien ilme uudistuu, kun nykyiset maksukortit korvataan uuden brändi-ilmeen mukaisilla maksukorteilla. Asiakkaat saavat uusia kortteja tilausten mukaan sekä vuosiuusinnan yhteydessä. Kortin voi uusia myös ennen vuosiuusintaa pienellä lisämaksulla.