Postin maanantaina 11.11. alkavan lakon vaikutukset pankin asiakkaille

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU käynnistää Postissa laajat lakkotoimet. Lakko alkaa maanantaina 11.11. klo 06.00 ja päättyy sunnuntaina 24.11. klo 24.00.

Postin lakko vaikuttaa POP Pankin asiakaspostituksiin. Lakon vuoksi tunnuslukukirjeet, maksu- ja luottokortit, maksupalvelulaskut sekä mahdolliset lainapaperiasiat eivät kulje asiakkaille Postin lakon aikana kirjepostitse.Kehotamme asiakkaitamme hoitamaan maksut POP Pankin kassapalveluissa.

Lakon vaikutukset asiakkaillemme

    • POP Pankin avaintunnuskorttien toimittaminen saattaa viivästyä, sillä avaintunnuskortit postitetaan automaattisesti asiakkaillemme. Postitukset tapahtuvat normaalisti hyvissä ajoin ennen avainlukujen loppumista avainlukukortilta.
    • Asiakkaiden lähettämät postitukset, kuten maksupalvelukuoret, saattavat myöhästyä lakon takia.
    • Lakosta johtuen Visa-maksukorttien ja niiden tunnuslukujen toimituksiin tulee viivästyksiä.