Katkoksia POP Pankki Konneveden ja Hannulan pankkipalveluissa 3.10.2020

Osa POP Pankki Konneveden ja POP Pankki Hannulan pankkipalveluista on poissa käytöstä 3.10.2020 pankkien sulautumisen vuoksi. Suunniteltu käyttökatkos ajoittuu lauantaille 3.10.2020 klo 4.30–16.00.

Katkoksen aikana:

  • Verkko- ja mobiilipankit ovat poissa käytöstä

  • Pankkitunnuksia ei voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen

  • SEPA-pikasiirtoja ei voi vastaanottaa.

POP Visa Debit- ja Electron-kortit toimivat normaalisti maksamisessa lukuun ottamatta verkko-ostoja, joissa tarvitaan pankkitunnuksilla tunnistautuminen. Käteisnostot Debit- ja Electron -korteilla eivät toimi katkojen aikana.

POP Visa Credit -korteilla korttimaksut ja käteisnostot toimivat normaalisti katkon aikana. Pankkitunnuksilla tunnistautumista edellyttävien verkko-ostojen tekeminen on sen sijaan pois käytöstä katkojen aikana.

– Käyttökatkokset liittyvät POP Pankki Konneveden ja Hannulan sulautumisen viimeiseen vaiheeseen eli järjestelmien yhdistämiseen.
Sulautumisesta syntyvän uuden POP Pankki Konneveden rekisteröintiajankohta on 30.9.2020, mutta käyttökatko haluttiin ajoittaa viikonlopulle, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän vaivaa asiakkaillemme, toteaa POP Pankki Konneveden toimitusjohtaja Ari Heikkilä.

– On hienoa saada tämä projekti päätökseen. Tähän on liittynyt paljon taustatyötä, joka on toisaalta auttanut meitä POP Pankki Hannulan kanssa hiomaan toimintojamme ja palvelujamme sekä nykyisten että uusien asiakkaidemme hyväksi, tiivistää Heikkilä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Heikkilä, puh. 0400 643 685
Toimitusjohtaja Tuija Riikonen, puh. 040 484 0852