<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Kaksivärinen tausta kuvituskuva.

Kukaan ei elä sata lasissa ikuisesti - miten varautua sekä hyviin että pahoihin päiviin?

Äiti, lapsi ja koivu, kuvituskuva

Elämässä riittää vauhtia ja muuttuvia tilanteita - monella enemmän kuin ehtii tai jaksaa rekisteröidä. Hetkessä eläminen onkin se nykyajan juttu, jota ihan harjoitellaan. 

Vaikka kyllähän me huolehdimmekin. Mitä, jos jotain sattuu? Entä, jos hyvää päivää seuraakin paha päivä?Kurikan POP Pankin Pirkko Mäki-Kala osaa neuvoa ja elää mukana niin unelmissa kuin muissakin muuttuvissa elämäntilanteissa. 

POP Elämänvara-turvapaketti elää elämääsi kanssasi

Pirkko kertoo kokemuksen syvällä rintaäänellä, miten tulevaisuuden unelmiin voi ja kannattaa säästää samalla, kun varautuu vakaviin vastoinkäymisiinkin. 

Molemmat onnistuvat POP Elämänvaran avulla. Se on täysin uudenlainen turvapaketti, joka yhdistää säästämisen ja vakavan sairauden turvan.

POP Elämänvaran tekeminen on ajankohtaista jo silloin, kun nuori täyttää 18 vuotta ja pankkiasiat käydään ensimmäisen kerran läpi nuoren kanssa henkilökohtaisesti. Vanhemmat ovat voineet säästää nuorelle jo vuosia. Kertyneet varat kannattaa sijoittaa POP Elämänvaran kautta. Mikäli nuorella itsellään ei ole vielä säännöllisiä tuloja, vanhemmat voivat jatkaa säästämistä POP Elämänvaraan huomioiden lahjaverotuksen.

Pirkko kehuu POP Elämänvaraa loistavaksi säästötuotteeksi, koska ammattilaiset hoitavat sijoitettuja varoja asiakkaan oman riskinsietokyvyn mukaisesti. Elämäntilanteet tietysti muuttuvat ja tarpeen tullen POP Elämänvarasta voi nostaa varoja kesken säästämisenkin. Riskinsietokykykin voi muuttua elämän varrella. Välillä on valmis ottamaan suurempaa riskiä ja välillä mennään taas varovaisemmalla linjalla.

Elämänvara on myös siitä poikkeuksellinen säästötuote, että se sisältää vakuutuksen vakavan sairauden varalle. 

Esimerkiksi syöpä on monille valitettavan tuttu sairaus perhe- tai tuttavapiirissä. Elämänvaran kautta saa verovapaasti kertakorvauksen, jolla voi vaikka lähteä hakemaan parasta mahdollista saatavilla olevaa hoitoa ehkä nopeammin kuin julkisella puolella pystytään tarjoamaan. Tai summalla voi hoitaa perheen akuutit taloudelliset asiat kuntoon ja voi keskittyä omaan tervehtymiseen.

Pirkolla on useampia omakohtaisia kokemuksia syövästä läheltä perhepiiristään. Nuorin sairastuneista on ollut vähän yli 20-vuotias.

Nuorena sitä keskittyy ennen kaikkea elämiseen, kuten pitääkin! Ennakkoon murehtiminen ei kannata koskaan, mutta varautuminen on eri asia. Minun tehtäväni henkilökohtaisena talousneuvojana on jo varhaisessa vaiheessa auttaa varautumaan erilaisiin, ennakoimattomiin elämäntilanteisiin. 

40-vuotisen uransa aikana Pirkko on nähnyt nopeastikin muuttuvia elämäntilanteita useammassa sukupolvessa. Kokemuksen turvin hänen on helppo nimetä yksi tekijä toimivien asiakassuhteiden taustalla. 

Kaiken perusta on luottamus. Minun tehtäväni on tuntea asiakkaani tilanne ja kulkea muuttuvissa elämäntilanteissa mukana - niin hyvinä kuin huonompinakin päivinä. 

POP Elämänvara - ABC

POP Elämänvara on täysin uudenlainen ja vain POP Pankista saatavilla oleva turvapaketti, joka yhdistää säästämisen ja vakavan sairauden turvan. Sen avulla varaudut erilaisiin elämäntilanteisiin.

POP Elämänvara on verotuksellisesti järkevä säästämistapa: kun haluat nostaa kertyneitä säästöjä, maksat veroa vain sijoituksista kertyneestä tuotosta.

  • Soveltuu pitkäaikaiseen säästämiseen ja suosittelemme säästämisajaksi vähintään viittä vuotta.
  • Yhdistelmävakuutukseen sisältyvät joustavasti maksettava säästöosa, eli kapitalisaatiosopimus, ja edullinen vakavan sairauden vakuutus.
  • Maksun minimimäärä on 100 euroa kuukaudessa.
  • Saat turvan vakavan sairauden varalle 20.000 € tai 40.000 € verottomana kertakorvauksena.
  • Turva kolmeen yleisimpään vakavaan sairauteen: syöpään, sydäninfarktiin ja aivohalvaukseen.
  • Voit nostaa säästöjäsi kerralla enemmän tai kuukausittain.
  • Voit ottaa POP Elämänvara -vakuutuksen, jos olet 18-59-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. 
  • Vakuutusta ottaessasi vastaat lyhyen terveysselvityksen kysymyksiin. 
  • POP Elämänvarassa saat suursijoittajan edut eli salkunhoitaja tekee sijoituspäätöksiä puolestasi sijoituskorin sisällä. Voit vaihtaa sijoituskohteita maksutta kuusi kertaa vuodessa. 

>> Hanki Elämänvara helposti varaamalla aikaa kanssamme

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä