Jos elämäänsä etsii jännitystä, niin se kannattaa etsiä jostain muualta kuin jännittämällä korkojen nousua. Viisas nimittäin varautuu. Ja mielellään ennemmin kuin myöhemmin.

Esimerkiksi 150.000 euron lainassa 1%:n viitekoron nousu tuo 70 euron lisäkustannuksen. Jos suojaudut korkojen nousulta heti korkokaton avulla, se tuo Sinulle 5 euron kustannuksen kuukaudessa! 

 

Korot ovat olleet pitkään historiallisen alhaisella tasolla. Mikä on tilanne tulevaisuudessa, sitä on vaikea ennustaa.

Tällä hetkellä markkinat odottavat korkojen nousua. Mikäli näin käy, vaikutus näkyy suomalaisten kotitalouksien arjessa nopeasti, onhan moni laina sidottu lyhyisiin korkoihin.

Mahdolliseen koron nousuun kannattaa varautua nyt heti, ei huomenna. Näin saat suurimman hyödyn. Korkojen nousuun voi varautua joko säästämällä tai sitomalla laina pidempi aikaisempaan korkoon tai ottamalla lainalle korkosuojaus. Koron nousulta suojautumiseen on useita erilaisia vaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva.

Tutustu vaihtoehtoihin: 

Kiinteä korko

Korkoputki

Korkokatto

 

Ja jos tuntuu että putket ja katot eivät oikein avaudu, tai muuten vain haluat lisätietoa, niin oma asiakasvastaavasi on valmiina. Hän etsii juuri Sinun tilanteeseen parhaan ratkaisun. 

Nyt siis tuumasta toimeen! Tasaa sykkeesi suojaumalla korkojen nousulta  heti! 

Varaa aika

Tai soita, Kurikka 02 1645 000 tai Tampere 020 1645 050