Heinähatun ja Vilttitossun perhe lähtee lomalle. Äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ”huvilaan” kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen seikkailukomediaan.

HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA RUBENSIN VELJEKSET  on Sinikka ja Tiina Nopolan romaanin perustuva hullunhauska komedia joka on parasta viihdettä niin lapsille kuin aikuisille. 

Katso traileri


Tarjoamme jäsenperheillemme elokuvaelämyksen. 

HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA RUBENSIN VELJEKSET -näytökset Kurikan Kinossa

  • sunnuntaina 3.12.2017 klo 16.00
  • sunnuntaina 10.12.2017 klo 16.00

Lisätietoja elokuvasta  Kurikan Kinon sivuilta. 

Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti. Varaa paikkasi valitsemaasi näytökseen kuitenkin viimeistään torstaina 30.11.2017. 

Varaa paikka

Mikäli varasit paikan, mutta perheellesi tulee este, niin ilmoitathan siitä mahdollisimman pian info.kurikka@poppankki.fi tai 020 1645 000, jotta voimme luovuttaa paikat mahdollisille varalla olijoille.

Tervetuloa elokuviin! 

tv. Kurikan POPin tytöt ja pojat