<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Kalasteluviestejä POP Pankin nimissä
Kolikot vihreää taustaa vasten, kuvituskuva.

Rahastosijoittaminen POP Pankissa

Rahastosijoittamisella unelmat toteen!

  • Kun teet uuden kertasijoituksen POP Rahastoihin viimeistään 18.4.2021, voit tehdä sen ilman merkintäpalkkiota!

  • Ilmainen merkintäpalkkio koskee verkkopankissa, POP Mobiilissa sekä konttorissa 18.4.2021 mennessä  tehtyjä uusia POP Rahastojen kertasijoituksia.

Villasukka rahastointi, kuvituskuva.

Meillä POP Pankissa voit aloittaa uuden harrastuksen ja olet harppauksen lähempänä unelmiesi toteutumista.

RAHASTOSIJOITTAMINEN ON HELPPO TAPA ALOITTAA SIJOITTAMINEN!

Sen sijaan, että tallettaisit säästöt tilille korottomana, voit rahastojen avulla saada säästöillesi lisätuottoa! Mitä pidempään säästät, sitä enemmän varasi kasvavat. Olethan kuullut korkoa korolle ilmiöstä? Sijoituksesi kasvavat tuottoa koko ajan ja pitkällä aikavälillä tämä tuottokin kasvaa tuottoa. Hienoa eikö?

Ja tulevaisuudessa, kun sijoituksesi ovat karttuneet makeasti ja kurssitkin ovat sillä hetkellä plussan puolella, voit lunastaa säästösi unelmiesi toteuttamista varten!

Milloin on sitten paras hetki aloittaa rahastosijoittaminen? Vastaus on aina ja juuri nyt! Aloita heti varaamalla aika.

Varaa aika POP Verkkohetkeen, jolloin teemme yhdessä etäyhteyden avulla verkossa suunnitelman tulevaisuuteesi.  

Jos haluat että teemme suunnitelmat yhdessä konttorilla, niin varaa aika tapaamiseen joko soittamalla konttoreihimme tai jättämällä meille yhteydenottopyyntö

Tutustu POP Rahastoihimme täältä!

Rahastolaskurimme avulla pääset myös valitsemaan itsellesi sopivaa rahastoa, vaikkapa kotisohvalta. Ja kun sopiva kohde löytyy, voit helposti merkitä rahastoja omassa verkkopankissasi tai POP Mobiilissa.

Mikäli jokin asia jäi kuitenkin mietityttämään, asiantuntijamme auttavat sinua enemmän kuin mielellään pääsemään rahastosäästämisen makuun. 


 

Ilmainen merkintäpalkkio koskee verkkopankin ja POP Mobiilin kautta tai konttorissa tehtyjä kertamerkintöjä.

POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä. Sivun sisältö ei tarkoitettu sijoitusneuvonnaksi tai suositukseksi ostaa kyseisiä rahastoja.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä