Varo huijausviestejä! Niitä on taas liikkeellä.

Huijausviestit

POP Pankin nimissä liikkuu huijausviestejä, joissa POP Pankin verkkopalveluiden käyttäjiä kehotetaan tekemään järjestelmäpäivitys sekä päivittämään yhteystietonsa.


Nyt liikkeellä olevasta huijausviestistä on uutisoitu ensimmäisen kerran jo syyskuussa. Viestit on kirjoitettu melko hyvällä suomella ja niissä vedotaan PSD2-direktiiviin, ja kiirehditään asiakasta päivittämään yhteystietonsa. Kyseinen viesti on huijaus ja sitä ei ole lähettänyt POP Pankki, vaan lähettäjätiedot on väärennetty näyttämään siltä.  Sähköpostitse lähetetystä viestistä ohjataan verkkosivulle, joka muistuttaa POP Pankin verkkopankin kirjautumissivua. Sivulla kysytään henkilötietoja ja verkkopankin kirjautumistietoja.

Ethän klikkaa huijausviestien linkkejä! POP Pankki tai viranomaiset eivät koskaan pyydä asiakkaalta tietoja sähköpostitse tai puhelimitse tai ohjaa viesteistä sivulle, jossa kysytään verkkopankkitunnuksia, korttien tietoja tai henkilötunnuksia. Pankki tiedottaa tärkeät asiat turvallisesti verkkopankin kautta.

Lue lisää huijausyrityksistä sivuiltamme. Alla kuva viimeisimmästä yrityksestä. 

Huijausyritys syyskuulta 2019