Kyrönmaan Osuuspankki tukee opintojasi

Tarjoamme uusille opintolainan ottajille 31.12.2019 saakka opintolainan 0,1% marginaalilla *). Marginaali on voimassa koko opiskelusi ajan. Toimitusmaksu 0 € ja osanostokulut 0€

Muista hakea ensin Kelasta opintotukea ja valtiontakausta lainaan

Voit tehdä hakemuksen Kelan asiointipalvelussa netissä tai tulostaa paperilomakkeen ja palauttaa sen Kelan toimistoon tai oppilaitokseesi.

Jos opiskelet toisella asteella, hae lainantakausta Kelalta samalla kertaa, kun haet opintorahaa ja asumislisää. Opintorahaa saavalle korkeakouluopiskelijalle opintolainan valtiontakaus myönnetään ilman erillistä hakemusta.

Lainan valtiontakaus myönnetään enimmäismäärän mukaisena, mutta opintolainan voi jättää nostamatta tai sen voi ottaa enimmäismäärää pienempänä, Valtiontakaus on voimassa 30 vuotta.

Kun saat KELA:lta opintotuki/takauspäätöksen, tee opintolainahakemus verkkopankkisi kautta tai tule sopimaan asiasta konttoriin.

 *) Marginaali on voimassa koko laina-ajan. Todellinen vuosikorko 5 850 eurolle on 2,68%. Laina-aika 25 vuotta, käytetty pohjakorko POP Prime, 0,75 % + 0,10 % (0,85 % 28.8.2019), toimitusmaksu 0 €, nostokulu 0 €, hoitomaksu 5 €/ kk peritään takaisinmaksun alettua, maksuerä 300 kpl à 26,68 €, takaisinmaksettava summa 8005,71 €. Tarjous on voimassa 31.12.2019 saakka.

Hae pankistamme opintolainaa 

Jos olet jo Kyrönmaan Osuuspankin asiakas kirjaudu verkkopankkiisi ja hae opintolainaa sähköisesti!

Jos et ole Kyrönmaan Osuuspankin asiakas jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Uusi teksti

Suostun että POP Pankki tallentaa lähettämäni tiedot ehtojen mukaisesti

Kyllä
Ei