Kyrönmaan Osuuspankki

Kyrönmaan Osuuspankki on POP Pankki -ryhmän jäsenenä toimiva itsenäinen osuuspankki. Vuosi 2016 on pankin 92. toimintavuosi.

Pankilla on viisi konttoria, jotka sijaitsevat Isossakyrössä, Kokkolassa, Laihialla, Vaasassa ja Vaasan Vähässäkyrössä. Pankin asiakaskunta on pääosin pankkimme toimialueella asuvia ja toimivia yksityisasiakkaita sekä pienyrityksiä.

Keskuspankkinamme toimii Bonum Pankki Oyj ja tietojärjestelmätoimittaja on Samlink Oy. Tuotevalikoimiimme kuuluvat myös yhteistyökumppaneiden, kuten Veritaksen ja AXAn vakuutustuotteet, Aktia Rahastoyhtiö Oy:n sijoitusrahastot sekä SEB Gyllenberg Rahastoyhtiön sijoitusrahastot. Pankki tarjoaa lisäksi Nordnetin ylläpitämää POP Osakepalvelua sekä välittää Nets Oy:n hallinnoimia Visa-kortteja.

Kyrönmaan Osuuspankin toiminta-ajatus

Kyrönmaan Osuuspankin toiminnan peruslähtökohtana ovat osuustoiminnallisuus ja yhteiskuntavastuu. Pankin tehtävänä on tuottaa pankki- ja muita rahoituspalveluja asiakaslähtöisesti ja edullisesti. Jäseniä ja asiakkaita palkitaan pankkipalvelujen keskittämisestä.

Pankin kilpailuetu rakentuu lähellä asiakasta olevaan joustavaan ja kustannus- tehokkaaseen toimintatapaan, asiakkaan tarpeisiin perustuviin tuotteisiin sekä ihmisläheiseen hyvään palveluun niin konttorissa kuin sähköisilläkin kanavilla.

Tervetuloa konttoriimme