Aktiivinen Lapua

TOMI HALMESMÄKI on jo kolmannessa polvessa Lapuan Osuuspankin asiakas. Hän on elämänsä käännekohdissa, kuten asuntolainan yhteydessä, kilpailuttanut muitakin pankkeja, mutta vaihtaa ei ole tarvinnut. Päivittäiset pankkiasiat sujuvat verkkopankissa ja mobiilipankissa, mutta hän arvostaa myös sitä, että pankissa voi käydä henkilökohtaisesti juttelemassa. Välillä pankista on jopa soitettu ja tarjottu parannusta vaikkapa lainan korkoihin.

Halmesmäki kertoo, että mobiilipankissa on kätevää käydä tarkastamassa tilien tilanne ja tehdä tilisiirtoja. Myös yhteydet ovat aina toimineet niin mobiilipankissa kuin verkkopankissakin.

Lapualla, Suomessa ja maailmalla Halmesmäki tunnetaan penkkipunnertajana, joka on voittanut Suomen-mestaruuksien lisäksi kaksi MM-hopeaa ja kaksi EM-kultaa. Halmesmäki korostaa, että voimailu on harrastus, eikä se saa viedä aikaa esimerkiksi perheen kanssa yhdessä olemiselta.

Parasta POP Pankissa:

”Luotettava ja ystävällinen palvelu. Kaikki työntekijät ovat mutkattomia ja heidän kanssaan voi luontevasti jutella.”

Kolme syytä asua Lapualla

  1. Sopivan kokoinen ja aktiivinen kaupunki lapsiperheelle.
  2. Koostaan huolimatta paikkakunnalla on tarjolla runsaasti harrastusmahdollisuuksia.
  3. Meillä on Etelä-Pohjanmaan paras pankki.

Parasta voimailussa

”Lajissa saa purkaa energiaa, ja treenin jälkeen on aina hyvä olo. Voimailu ei ole vain painojen nostoa, koska harjoittelu on monipuolista. Harrastus pitää päivärytmin, nukkumisen ja ruokailun säännöllisenä.”

Asiakastarina_Lapua

Tomi Halmesmäki on voittanut useita arvokisoja.