Hyppää sisältöön
Kaksivärinen tausta

Sulautumisen tietosivu

Kyrönmaan ja Lapuan POP Pankit sulautuvat yhteen. Uusi Lakeuden Osuuspankki aloittaa taipaleensa 1.12.2020.

Sulautumisen infosivulta löydät tietoa sulautumisesta ja sen vaikutuksista.

Lapuan Osuuspankin tj Petri Jaakkola ja Kyrönmaan Osuuspankin tj Kirsi Salo

Matka jatkuu yhdessä

Kyrönmaan ja Lapuan Osuuspankit sulautuvat 1.12. ja jatkavat yhtenä pankkina nimellä Lakeuden Osuuspankki. Tällä varmistamme ja turvaamme monipuoliset pankkipalvelut nyt ja tulevaisuudessa. Lakeuden Osuuspankki palvelee kolmen pohjalaismaakunnan alueella ja sillä on 7 konttoria ja henkilökuntaa n. 55 henkilöä. Konttorimme sijaitsevat Kokkolassa, Seinäjoella, Vaasassa, Isossakyrössä Laihialla, Lapualla ja Vähässäkyrössä.

Pankkien yhdistymisestä ei aiheudu muutosta tilinumeroihin eikä kortteihin. Verkkopankkitunnukset toimivat kuten aiemminkin ja puhelinnumerot pysyvät toistaiseksi ennallaan. Palveluissasi vain pankkisi nimi muuttuu Lakeuden Osuuspankiksi.

Voit asioida missä tahansa näistä tai jatkaa asiointia nykyisessä konttorissasi kuten tähänkin saakka. Palveluksessasi on tutun pankkiyhteyshenkilösi lisäksi yhä laajempi asiantuntijoiden joukko ja nykyaikaiset pankkituotteet.

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa yhteenliittymästä, muun muassa henkilö- ja yritysasiakkaan hinnasto-otteet, sekä uuden pankin yhteystiedot.

  • 7 kivijalkakonttoria + digitaaliset palvelut

  • Noin 55 asiantuntijaa palveluksessasi

  • Noin 30 400 asiakasta

  • Joista noin 12 800 jäsenasiakkaita

  • Noin 555 M€ tase

  • Vakavaraisuusaste 21,6 %

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä

Pankkimme

Kyrönmaan Osuuspankki

Kyrönmaan Osuuspankki on POP Pankki -ryhmän jäsenenä toimiva itsenäinen osuuspankki. Vuosi 2020 on pankin 96. toimintavuosi.

Pankilla on viisi konttoria, jotka sijaitsevat Isossakyrössä, Kokkolassa, Laihialla, Vaasassa ja Vaasan Vähässäkyrössä. Pankin asiakaskunta on pääosin pankkimme toimialueella asuvia ja toimivia yksityisasiakkaita sekä pienyrityksiä.

Pankkimme tarjoaa ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön parhaaksi.

Meiltä saat Suomen parasta asiakaspalvelua joka päivä.

Kyrönmaan Osuuspankin toiminnan peruslähtökohtana ovat osuustoiminnallisuus ja yhteiskuntavastuu. Pankin tehtävänä on tuottaa pankki- ja muita rahoituspalveluja asiakaslähtöisesti ja edullisesti. Jäseniä ja asiakkaita palkitaan pankkipalvelujen keskittämisestä.

Lapuan Osuuspankki

Olemme jäsentemme omistama, täysin suomalainen ja vakavarainen POP Pankki. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi modernit ja nykyaikaiset pankki-, sijoitus- ja rahoituspalvelut. Palvelemme aina ystävällisesti ja kokonaisvaltaisesti, ja asiakaspalvelumme onkin tutkitusti Suomen parasta.

Lapuan ja Seinäjoen konttoreillamme työskentelee yli kaksikymmentä alan asiantuntijaa. Heidän tärkein tehtävänsä on auttaa sinua turvaamaan oma ja perheesi tulevaisuus. Voit olla asiakaspalvelijoihimme yhteydessä suoraan, tai tulla käymään konttorilla.

Jatkossa palvelemme asiakkaitamme konttoriverkostolla, joka yltää aina Seinäjoelta Vaasaan ja Kokkolaan. 

Lakeuden-Osuuspankit-kartalla1000px