palveluaikamme konttoreissa

Aukioloajat uudistuivat

Lammin Osuuspankki

Lammin Osuuspankki on osuuskunta, joka on perustettu vuonna 1925.

Lammin Osuuspankki kuuluu POP Pankki-ryhmään itsenäisenä ja riippumattomana pankkina. Lammin Osuuspankin omistavat sen jäsenet.
Pankilla on kolme toimipaikkaa. Konttorit Lahdessa ja Hämeenlinnassa ja pääkonttori Lammilla. 

Lammin Osuuspankin tavoitteena on turvata asiakkailleen laadukkaat ja paikallisesti tuotetut pankkipalvelut. Lammin Osuuspankilla on 20 toimihenkilöä, 30 hallintohenkilöä ja noin 4 900 jäsentä.

Pankin yhteistyökumppaneina toimivat asuntoasioissa Lammin Kiinteistökeskus Oy Lammilla, AsuntoArea Lahdessa sekä Laatu LKV Hämeenlinnassa.

Toiminnan perusarvot

Lammin Osuuspankki harjoittaa luotettavaa, vastuullista ja pitkäjänteistä osuustoimintaa, joka edistää jäsenten ja toimintaympäristön taloudellista hyvinvointia.

Toiminta-ajatus

Lammin Osuuspankin tehtävänä on tarjota asiakkailleen aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti kilpailukykyisiä rahoitus- ja säästämispalveluita sekä tuottaa jäsenilleen etuja asioinnin keskittämisestä.

Visio

Lammin Osuuspankki on kilpailukykyinen ja tavoitteellinen POP Pankki, joka tunnetaan koko toimialueellaan parhaasta asiakaspalvelusta sekä verkossa, että konttorissa.

 

 

POP Pankki on kaukanakin lähellä. Asioi verkossa kuin konttorissa - se on POP!

Tervetuloa konttoriimme

Puheluhinnat

Klikkaa konttorin nimeä, niin saat esiin konttorikohtaiset aukioloajat sekä yhteyshenkilöiden suorat puhelinnumerot. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@poppankki.fi

Yleinen sähköpostiosoite: info@poppankki.fi

Pankin BIC-koodi POPFFI22 - Y-tunnus 0150625-7