Nyt voit hoitaa lainaneuvottelun myös verkossa!

 

Verkkotapaaminen on joustava tapa hoitaa pankkiasioita riippumatta siitä, missä olet ­– kotona, toimistossa tai mökillä. Tarvitset vain tietokoneen tai tablet-laitteen internet-yhteydellä, sekä Liedon Osuuspankin verkkopankkitunnukset.

Verkkotapaamisessa sinulle näytetään tapaamiseen liittyviä materiaaleja ja laskelmia tietokoneesi näytöllä, samalla kun keskustelemme kanssasi. Voit myös käyttää tapaamisen aikana Web-kameraa ja kuuloke/mikrofoni-yhdistelmää, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Varaa aika verkkotapaamiseen

Toimi näin:

 1. Varaa aika verkkotapaamiseen

Ajan verkkoneuvotteluun voit varata suoraan verkkosivuiltamme, soittamalla konttoriin (Lieto 02 4711 400 ja Turku 02 4711 470), tai verkkoviestillä. Suosittelemme täyttämään ja lähettämään myös lainahakemuksen verkkopankin kautta etukäteen, jotta pankkineuvojamme voi tutustua siihen ennen tapaamista. 

2. Valmistaudu verkkotapaamiseen

Saat kutsun verkkotapaamiseen omaan verkkopankkiisi. Voit testata verkkotapaamiseen liittymistä kutsusta löytyvän ohjeen mukaan.

3. Liity verkkotapaamiseen

Kirjaudu verkkotapaamiseen verkkopankkiin lähettämämme linkin kautta. Pankkineuvoja hyväksyy sinut sisään verkkotapaamiseen.