News

News list

Pia Ali-Tolppa Bonum Pankki Oyj:n toimitusjohtajaksi

Pörssitiedote

16.11.2018 klo 13.50

Bonum Pankki Oyj:n hallitus on nimittänyt kauppatieteen maisteri Pia Ali-Tolpan Bonum Pankin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 13.12.2018.

Pia Ali-Tolppa siirtyy Bonumin palvelukseen Wello Oy:n CFO:n tehtävästä. Hänellä on monipuolinen kokemus taloudesta, pankkitoiminnasta ja sen digitaalisesta kehityksestä. Hän on työskennellyt aikaisemmin eri tehtävissä mm. SEB Finlandissa, Euroloan Group Oyj:ssä ja Nordeassa.

Bonum Pankki vastaa keskusluottolaitoksena POP Pankkien maksujenvälitys- ja selvityspalveluista sekä treasury-palveluista. Keskusluottolaitoksena Bonum Pankki on myös POP Pankki -ryhmän sisäinen pankki.

Bonum Pankin hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettisen mukaan Ali-Tolppa tuo Bonum Pankkiin oikeanlaista osaamista ja kokemusta. Ali-Tolpalla on vahvat näytöt muutosjohtamisesta sekä pitkä ja laaja kokemus finanssialan tehtävistä.

‒ Bonum Pankki on strategisessa roolissa ryhmän digitaalisen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn rakentamisessa. Pian johdolla vahvistamme entisestään Bonum pankin menestystekijöitä, toteaa Lemettinen.

Bonum Pankki Oyj

Hallitus

Lisätiedot:

Pekka Lemettinen, hallituksen puheenjohtaja (040 503 5411, pekka.lemettinen@poppankki.fi)

Pia Ali-Tolppa (050 3031476, pia.ali-tolppa@poppankki.fi)

POP Pankki -ryhmään kuuluvat 26 eri puolilla Suomea toimivaa paikallisosuuspankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, keskusluottolaitoksena toimiva Bonum Pankki Oyj sekä ryhmän keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.bonumpankki.fi

www.poppankki.fi

News list with categories

Pia Ali-Tolppa Bonum Pankki Oyj:n toimitusjohtajaksi

Pörssitiedote

16.11.2018 klo 13.50

Bonum Pankki Oyj:n hallitus on nimittänyt kauppatieteen maisteri Pia Ali-Tolpan Bonum Pankin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 13.12.2018.

Pia Ali-Tolppa siirtyy Bonumin palvelukseen Wello Oy:n CFO:n tehtävästä. Hänellä on monipuolinen kokemus taloudesta, pankkitoiminnasta ja sen digitaalisesta kehityksestä. Hän on työskennellyt aikaisemmin eri tehtävissä mm. SEB Finlandissa, Euroloan Group Oyj:ssä ja Nordeassa.

Bonum Pankki vastaa keskusluottolaitoksena POP Pankkien maksujenvälitys- ja selvityspalveluista sekä treasury-palveluista. Keskusluottolaitoksena Bonum Pankki on myös POP Pankki -ryhmän sisäinen pankki.

Bonum Pankin hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettisen mukaan Ali-Tolppa tuo Bonum Pankkiin oikeanlaista osaamista ja kokemusta. Ali-Tolpalla on vahvat näytöt muutosjohtamisesta sekä pitkä ja laaja kokemus finanssialan tehtävistä.

‒ Bonum Pankki on strategisessa roolissa ryhmän digitaalisen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn rakentamisessa. Pian johdolla vahvistamme entisestään Bonum pankin menestystekijöitä, toteaa Lemettinen.

Bonum Pankki Oyj

Hallitus

Lisätiedot:

Pekka Lemettinen, hallituksen puheenjohtaja (040 503 5411, pekka.lemettinen@poppankki.fi)

Pia Ali-Tolppa (050 3031476, pia.ali-tolppa@poppankki.fi)

POP Pankki -ryhmään kuuluvat 26 eri puolilla Suomea toimivaa paikallisosuuspankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, keskusluottolaitoksena toimiva Bonum Pankki Oyj sekä ryhmän keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.bonumpankki.fi

www.poppankki.fi

Notification

Pia Ali-Tolppa Bonum Pankki Oyj:n toimitusjohtajaksi

Pörssitiedote

16.11.2018 klo 13.50

Bonum Pankki Oyj:n hallitus on nimittänyt kauppatieteen maisteri Pia Ali-Tolpan Bonum Pankin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 13.12.2018.

Pia Ali-Tolppa siirtyy Bonumin palvelukseen Wello Oy:n CFO:n tehtävästä. Hänellä on monipuolinen kokemus taloudesta, pankkitoiminnasta ja sen digitaalisesta kehityksestä. Hän on työskennellyt aikaisemmin eri tehtävissä mm. SEB Finlandissa, Euroloan Group Oyj:ssä ja Nordeassa.

Bonum Pankki vastaa keskusluottolaitoksena POP Pankkien maksujenvälitys- ja selvityspalveluista sekä treasury-palveluista. Keskusluottolaitoksena Bonum Pankki on myös POP Pankki -ryhmän sisäinen pankki.

Bonum Pankin hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettisen mukaan Ali-Tolppa tuo Bonum Pankkiin oikeanlaista osaamista ja kokemusta. Ali-Tolpalla on vahvat näytöt muutosjohtamisesta sekä pitkä ja laaja kokemus finanssialan tehtävistä.

‒ Bonum Pankki on strategisessa roolissa ryhmän digitaalisen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn rakentamisessa. Pian johdolla vahvistamme entisestään Bonum pankin menestystekijöitä, toteaa Lemettinen.

Bonum Pankki Oyj

Hallitus

Lisätiedot:

Pekka Lemettinen, hallituksen puheenjohtaja (040 503 5411, pekka.lemettinen@poppankki.fi)

Pia Ali-Tolppa (050 3031476, pia.ali-tolppa@poppankki.fi)

POP Pankki -ryhmään kuuluvat 26 eri puolilla Suomea toimivaa paikallisosuuspankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, keskusluottolaitoksena toimiva Bonum Pankki Oyj sekä ryhmän keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.bonumpankki.fi

www.poppankki.fi

News featured

Pia Ali-Tolppa Bonum Pankki Oyj:n toimitusjohtajaksi

Pörssitiedote

16.11.2018 klo 13.50

Bonum Pankki Oyj:n hallitus on nimittänyt kauppatieteen maisteri Pia Ali-Tolpan Bonum Pankin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 13.12.2018.

Pia Ali-Tolppa siirtyy Bonumin palvelukseen Wello Oy:n CFO:n tehtävästä. Hänellä on monipuolinen kokemus taloudesta, pankkitoiminnasta ja sen digitaalisesta kehityksestä. Hän on työskennellyt aikaisemmin eri tehtävissä mm. SEB Finlandissa, Euroloan Group Oyj:ssä ja Nordeassa.

Bonum Pankki vastaa keskusluottolaitoksena POP Pankkien maksujenvälitys- ja selvityspalveluista sekä treasury-palveluista. Keskusluottolaitoksena Bonum Pankki on myös POP Pankki -ryhmän sisäinen pankki.

Bonum Pankin hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettisen mukaan Ali-Tolppa tuo Bonum Pankkiin oikeanlaista osaamista ja kokemusta. Ali-Tolpalla on vahvat näytöt muutosjohtamisesta sekä pitkä ja laaja kokemus finanssialan tehtävistä.

‒ Bonum Pankki on strategisessa roolissa ryhmän digitaalisen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn rakentamisessa. Pian johdolla vahvistamme entisestään Bonum pankin menestystekijöitä, toteaa Lemettinen.

Bonum Pankki Oyj

Hallitus

Lisätiedot:

Pekka Lemettinen, hallituksen puheenjohtaja (040 503 5411, pekka.lemettinen@poppankki.fi)

Pia Ali-Tolppa (050 3031476, pia.ali-tolppa@poppankki.fi)

POP Pankki -ryhmään kuuluvat 26 eri puolilla Suomea toimivaa paikallisosuuspankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, keskusluottolaitoksena toimiva Bonum Pankki Oyj sekä ryhmän keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.bonumpankki.fi

www.poppankki.fi

Show first

Pia Ali-Tolppa Bonum Pankki Oyj:n toimitusjohtajaksi

Pörssitiedote

16.11.2018 klo 13.50

Bonum Pankki Oyj:n hallitus on nimittänyt kauppatieteen maisteri Pia Ali-Tolpan Bonum Pankin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 13.12.2018.

Pia Ali-Tolppa siirtyy Bonumin palvelukseen Wello Oy:n CFO:n tehtävästä. Hänellä on monipuolinen kokemus taloudesta, pankkitoiminnasta ja sen digitaalisesta kehityksestä. Hän on työskennellyt aikaisemmin eri tehtävissä mm. SEB Finlandissa, Euroloan Group Oyj:ssä ja Nordeassa.

Bonum Pankki vastaa keskusluottolaitoksena POP Pankkien maksujenvälitys- ja selvityspalveluista sekä treasury-palveluista. Keskusluottolaitoksena Bonum Pankki on myös POP Pankki -ryhmän sisäinen pankki.

Bonum Pankin hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettisen mukaan Ali-Tolppa tuo Bonum Pankkiin oikeanlaista osaamista ja kokemusta. Ali-Tolpalla on vahvat näytöt muutosjohtamisesta sekä pitkä ja laaja kokemus finanssialan tehtävistä.

‒ Bonum Pankki on strategisessa roolissa ryhmän digitaalisen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn rakentamisessa. Pian johdolla vahvistamme entisestään Bonum pankin menestystekijöitä, toteaa Lemettinen.

Bonum Pankki Oyj

Hallitus

Lisätiedot:

Pekka Lemettinen, hallituksen puheenjohtaja (040 503 5411, pekka.lemettinen@poppankki.fi)

Pia Ali-Tolppa (050 3031476, pia.ali-tolppa@poppankki.fi)

POP Pankki -ryhmään kuuluvat 26 eri puolilla Suomea toimivaa paikallisosuuspankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, keskusluottolaitoksena toimiva Bonum Pankki Oyj sekä ryhmän keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.bonumpankki.fi

www.poppankki.fi

Blogs

Blog posts

Blog post list

Lue lisää

Pää pilvissä lainaa hakemassa

Millaista lainaa kannattaa hakea, jos on ostamassa asuntoa? Tai autoa? Tai aloittamassa opiskeluja? Lainanhakeminen voi vaikuttaa melkoiselta miinakentältä, mutta ei se niin vaikeaa ole. Kokosimme...

Blog posts featured

Image gallery

POPPankki-viljapelto Kuva2018markkinaosastosta IMG_0929Asunto_Hyypässä IMG_0941Asunto_Hyypässä IMG_0951_Asunto_Hyypässä IMG_0921Asunto_Hyypässä IMG_0937Asunto_Hyypässä IMG_0946Asunto_Hyypässä