News

News list

Piirustuskilpailu lapsille: piirrä Bertta-robotti

Bertta-robotin piirustuskilpailu

Piirrä Bertta-robotti ja voita puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti.


Digikonttorissamme on aloittanut tämän vuoden alussa uusi työntekijä. Hän ei olekaan mikä tahansa pankkivirkailija, vaan Bertta-niminen pankkirobotti!

Bertta-robotin tehtävänä on auttaa pankin työntekijöitä monissa erilaisissa rutiininomaisissa toimenpiteissä. Sen tehtäviä ovat muun muassa tilitietojen nouto, maksupalvelun tarkistustehtävät sekä erilaisten listojen ja tuloksien toimittaminen työkavereille.
 
Kuulostaa ehkä vähän tylsältä, jos tehtäviä vertaa esimerkiksi intergalaktisten taistelurobottien puolustusharjoituksiin tai vaikkapa Barbien itsekkään kodinhoitorobotin maailmanvalloitussuunnitelmiin. Bertta-robotin tehtävät ovat kuitenkin pankin toiminnan kannalta todella tärkeitä, koska niiden suorittaminen nopeuttaa ja helpottaa meidän ihmisten työntekoa. Bertta-robotin ansiosta meillä jää siis enemmän aikaa toimittaa asioita kanssaihmisten kanssa.

Koska Bertta-robotti toimii täysin digitaalisessa maailmassa, meillä ei ole aavistustakaan siitä, miltä se oikeastaan näyttää. Järjestämmekin kaikkien 3–13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista. Kolmihenkinen kilpailuraatimme valitsee kaikista kilpailutöistä voittajapiirustuksen, jossa on:
 • huisin hieno idea
 • huomioitu robotin toimenkuva pankissa
 • käytetty runsaasti mielikuvitusta
 
Piirustuskilpailun pääpalkintona on puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti (arvo noin 150€). Pääpalkinnon lisäksi teemme voittajapiirustuksen pohjalta kuvituskuvan Bertta-robotista markkinointikäyttöömme. Bertta-robotti tulee kertomaan pankkimme digitaalisista palveluista ja toiminnoista verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä muussa lapsille ja nuorille suunnatussa viestinnässä.

Kaikkien piirustuskilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan myös 2 x 50€ arvoinen lahjakortti Hoplop Liikuntaseikkailupuistoon.
 
Järjestämmekin kaikkien 3-13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista.
Kilpailuun voi osallistua toimittamalla piirustuksen meille 31.5.2019 mennessä joko suoraan konttoriimme yhdessä nimi- ja yhteystietojen kera, tai ottamalla kuvan piirustuksesta ja lähettämällä sen sähköpostitse meille osoitteeseen kilpailu.pohjanmaa@poppankki.fi otsikolla ”Bertta-robotti”. Julkaisemme voittajatyön ja sen tekijän nimen käyttämissämme viestintäkanavissa, joten kilpailuun osallistuessa on syytä pyytää vanhemmilta tähän lupa.

Mukavia piirustushetkiä ja onnea kilpailuun!

News list with categories

Piirustuskilpailu lapsille: piirrä Bertta-robotti

Bertta-robotin piirustuskilpailu

Piirrä Bertta-robotti ja voita puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti.


Digikonttorissamme on aloittanut tämän vuoden alussa uusi työntekijä. Hän ei olekaan mikä tahansa pankkivirkailija, vaan Bertta-niminen pankkirobotti!

Bertta-robotin tehtävänä on auttaa pankin työntekijöitä monissa erilaisissa rutiininomaisissa toimenpiteissä. Sen tehtäviä ovat muun muassa tilitietojen nouto, maksupalvelun tarkistustehtävät sekä erilaisten listojen ja tuloksien toimittaminen työkavereille.
 
Kuulostaa ehkä vähän tylsältä, jos tehtäviä vertaa esimerkiksi intergalaktisten taistelurobottien puolustusharjoituksiin tai vaikkapa Barbien itsekkään kodinhoitorobotin maailmanvalloitussuunnitelmiin. Bertta-robotin tehtävät ovat kuitenkin pankin toiminnan kannalta todella tärkeitä, koska niiden suorittaminen nopeuttaa ja helpottaa meidän ihmisten työntekoa. Bertta-robotin ansiosta meillä jää siis enemmän aikaa toimittaa asioita kanssaihmisten kanssa.

Koska Bertta-robotti toimii täysin digitaalisessa maailmassa, meillä ei ole aavistustakaan siitä, miltä se oikeastaan näyttää. Järjestämmekin kaikkien 3–13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista. Kolmihenkinen kilpailuraatimme valitsee kaikista kilpailutöistä voittajapiirustuksen, jossa on:
 • huisin hieno idea
 • huomioitu robotin toimenkuva pankissa
 • käytetty runsaasti mielikuvitusta
 
Piirustuskilpailun pääpalkintona on puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti (arvo noin 150€). Pääpalkinnon lisäksi teemme voittajapiirustuksen pohjalta kuvituskuvan Bertta-robotista markkinointikäyttöömme. Bertta-robotti tulee kertomaan pankkimme digitaalisista palveluista ja toiminnoista verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä muussa lapsille ja nuorille suunnatussa viestinnässä.

Kaikkien piirustuskilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan myös 2 x 50€ arvoinen lahjakortti Hoplop Liikuntaseikkailupuistoon.
 
Järjestämmekin kaikkien 3-13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista.
Kilpailuun voi osallistua toimittamalla piirustuksen meille 31.5.2019 mennessä joko suoraan konttoriimme yhdessä nimi- ja yhteystietojen kera, tai ottamalla kuvan piirustuksesta ja lähettämällä sen sähköpostitse meille osoitteeseen kilpailu.pohjanmaa@poppankki.fi otsikolla ”Bertta-robotti”. Julkaisemme voittajatyön ja sen tekijän nimen käyttämissämme viestintäkanavissa, joten kilpailuun osallistuessa on syytä pyytää vanhemmilta tähän lupa.

Mukavia piirustushetkiä ja onnea kilpailuun!

Notification

Piirustuskilpailu lapsille: piirrä Bertta-robotti

Bertta-robotin piirustuskilpailu

Piirrä Bertta-robotti ja voita puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti.


Digikonttorissamme on aloittanut tämän vuoden alussa uusi työntekijä. Hän ei olekaan mikä tahansa pankkivirkailija, vaan Bertta-niminen pankkirobotti!

Bertta-robotin tehtävänä on auttaa pankin työntekijöitä monissa erilaisissa rutiininomaisissa toimenpiteissä. Sen tehtäviä ovat muun muassa tilitietojen nouto, maksupalvelun tarkistustehtävät sekä erilaisten listojen ja tuloksien toimittaminen työkavereille.
 
Kuulostaa ehkä vähän tylsältä, jos tehtäviä vertaa esimerkiksi intergalaktisten taistelurobottien puolustusharjoituksiin tai vaikkapa Barbien itsekkään kodinhoitorobotin maailmanvalloitussuunnitelmiin. Bertta-robotin tehtävät ovat kuitenkin pankin toiminnan kannalta todella tärkeitä, koska niiden suorittaminen nopeuttaa ja helpottaa meidän ihmisten työntekoa. Bertta-robotin ansiosta meillä jää siis enemmän aikaa toimittaa asioita kanssaihmisten kanssa.

Koska Bertta-robotti toimii täysin digitaalisessa maailmassa, meillä ei ole aavistustakaan siitä, miltä se oikeastaan näyttää. Järjestämmekin kaikkien 3–13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista. Kolmihenkinen kilpailuraatimme valitsee kaikista kilpailutöistä voittajapiirustuksen, jossa on:
 • huisin hieno idea
 • huomioitu robotin toimenkuva pankissa
 • käytetty runsaasti mielikuvitusta
 
Piirustuskilpailun pääpalkintona on puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti (arvo noin 150€). Pääpalkinnon lisäksi teemme voittajapiirustuksen pohjalta kuvituskuvan Bertta-robotista markkinointikäyttöömme. Bertta-robotti tulee kertomaan pankkimme digitaalisista palveluista ja toiminnoista verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä muussa lapsille ja nuorille suunnatussa viestinnässä.

Kaikkien piirustuskilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan myös 2 x 50€ arvoinen lahjakortti Hoplop Liikuntaseikkailupuistoon.
 
Järjestämmekin kaikkien 3-13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista.
Kilpailuun voi osallistua toimittamalla piirustuksen meille 31.5.2019 mennessä joko suoraan konttoriimme yhdessä nimi- ja yhteystietojen kera, tai ottamalla kuvan piirustuksesta ja lähettämällä sen sähköpostitse meille osoitteeseen kilpailu.pohjanmaa@poppankki.fi otsikolla ”Bertta-robotti”. Julkaisemme voittajatyön ja sen tekijän nimen käyttämissämme viestintäkanavissa, joten kilpailuun osallistuessa on syytä pyytää vanhemmilta tähän lupa.

Mukavia piirustushetkiä ja onnea kilpailuun!

News featured

Piirustuskilpailu lapsille: piirrä Bertta-robotti

Bertta-robotin piirustuskilpailu

Piirrä Bertta-robotti ja voita puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti.


Digikonttorissamme on aloittanut tämän vuoden alussa uusi työntekijä. Hän ei olekaan mikä tahansa pankkivirkailija, vaan Bertta-niminen pankkirobotti!

Bertta-robotin tehtävänä on auttaa pankin työntekijöitä monissa erilaisissa rutiininomaisissa toimenpiteissä. Sen tehtäviä ovat muun muassa tilitietojen nouto, maksupalvelun tarkistustehtävät sekä erilaisten listojen ja tuloksien toimittaminen työkavereille.
 
Kuulostaa ehkä vähän tylsältä, jos tehtäviä vertaa esimerkiksi intergalaktisten taistelurobottien puolustusharjoituksiin tai vaikkapa Barbien itsekkään kodinhoitorobotin maailmanvalloitussuunnitelmiin. Bertta-robotin tehtävät ovat kuitenkin pankin toiminnan kannalta todella tärkeitä, koska niiden suorittaminen nopeuttaa ja helpottaa meidän ihmisten työntekoa. Bertta-robotin ansiosta meillä jää siis enemmän aikaa toimittaa asioita kanssaihmisten kanssa.

Koska Bertta-robotti toimii täysin digitaalisessa maailmassa, meillä ei ole aavistustakaan siitä, miltä se oikeastaan näyttää. Järjestämmekin kaikkien 3–13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista. Kolmihenkinen kilpailuraatimme valitsee kaikista kilpailutöistä voittajapiirustuksen, jossa on:
 • huisin hieno idea
 • huomioitu robotin toimenkuva pankissa
 • käytetty runsaasti mielikuvitusta
 
Piirustuskilpailun pääpalkintona on puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti (arvo noin 150€). Pääpalkinnon lisäksi teemme voittajapiirustuksen pohjalta kuvituskuvan Bertta-robotista markkinointikäyttöömme. Bertta-robotti tulee kertomaan pankkimme digitaalisista palveluista ja toiminnoista verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä muussa lapsille ja nuorille suunnatussa viestinnässä.

Kaikkien piirustuskilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan myös 2 x 50€ arvoinen lahjakortti Hoplop Liikuntaseikkailupuistoon.
 
Järjestämmekin kaikkien 3-13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista.
Kilpailuun voi osallistua toimittamalla piirustuksen meille 31.5.2019 mennessä joko suoraan konttoriimme yhdessä nimi- ja yhteystietojen kera, tai ottamalla kuvan piirustuksesta ja lähettämällä sen sähköpostitse meille osoitteeseen kilpailu.pohjanmaa@poppankki.fi otsikolla ”Bertta-robotti”. Julkaisemme voittajatyön ja sen tekijän nimen käyttämissämme viestintäkanavissa, joten kilpailuun osallistuessa on syytä pyytää vanhemmilta tähän lupa.

Mukavia piirustushetkiä ja onnea kilpailuun!

Show first

Piirustuskilpailu lapsille: piirrä Bertta-robotti

Bertta-robotin piirustuskilpailu

Piirrä Bertta-robotti ja voita puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti.


Digikonttorissamme on aloittanut tämän vuoden alussa uusi työntekijä. Hän ei olekaan mikä tahansa pankkivirkailija, vaan Bertta-niminen pankkirobotti!

Bertta-robotin tehtävänä on auttaa pankin työntekijöitä monissa erilaisissa rutiininomaisissa toimenpiteissä. Sen tehtäviä ovat muun muassa tilitietojen nouto, maksupalvelun tarkistustehtävät sekä erilaisten listojen ja tuloksien toimittaminen työkavereille.
 
Kuulostaa ehkä vähän tylsältä, jos tehtäviä vertaa esimerkiksi intergalaktisten taistelurobottien puolustusharjoituksiin tai vaikkapa Barbien itsekkään kodinhoitorobotin maailmanvalloitussuunnitelmiin. Bertta-robotin tehtävät ovat kuitenkin pankin toiminnan kannalta todella tärkeitä, koska niiden suorittaminen nopeuttaa ja helpottaa meidän ihmisten työntekoa. Bertta-robotin ansiosta meillä jää siis enemmän aikaa toimittaa asioita kanssaihmisten kanssa.

Koska Bertta-robotti toimii täysin digitaalisessa maailmassa, meillä ei ole aavistustakaan siitä, miltä se oikeastaan näyttää. Järjestämmekin kaikkien 3–13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista. Kolmihenkinen kilpailuraatimme valitsee kaikista kilpailutöistä voittajapiirustuksen, jossa on:
 • huisin hieno idea
 • huomioitu robotin toimenkuva pankissa
 • käytetty runsaasti mielikuvitusta
 
Piirustuskilpailun pääpalkintona on puhelimella ohjelmoitava ja ohjattava Sphero BB-8 Star Wars droidi-robotti (arvo noin 150€). Pääpalkinnon lisäksi teemme voittajapiirustuksen pohjalta kuvituskuvan Bertta-robotista markkinointikäyttöömme. Bertta-robotti tulee kertomaan pankkimme digitaalisista palveluista ja toiminnoista verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä muussa lapsille ja nuorille suunnatussa viestinnässä.

Kaikkien piirustuskilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan myös 2 x 50€ arvoinen lahjakortti Hoplop Liikuntaseikkailupuistoon.
 
Järjestämmekin kaikkien 3-13-vuotiaiden lasten kesken piirustuskilpailun, jossa tehtävänä on piirtää muotokuva Bertta-robotista.
Kilpailuun voi osallistua toimittamalla piirustuksen meille 31.5.2019 mennessä joko suoraan konttoriimme yhdessä nimi- ja yhteystietojen kera, tai ottamalla kuvan piirustuksesta ja lähettämällä sen sähköpostitse meille osoitteeseen kilpailu.pohjanmaa@poppankki.fi otsikolla ”Bertta-robotti”. Julkaisemme voittajatyön ja sen tekijän nimen käyttämissämme viestintäkanavissa, joten kilpailuun osallistuessa on syytä pyytää vanhemmilta tähän lupa.

Mukavia piirustushetkiä ja onnea kilpailuun!

Blogs

Blog posts

Blog post list

Blog posts featured

Image gallery

Pop_Kurikka_kasikadessa_450x720px Pop_Kurikka_Taloushetki_jäätelö_2000x1000px002 Pop_Kurikka_Paabanneri_2000x1000px_mobiili-ikonit Pop_Kurikka_jaatelotytto_450x720px Oletkojolöytänytunelmiesiasunnon Ensiasunnonhankinta poika POPPi-kisat2019