Mikä on POP Pankki -ryhmä?

POP Pankki -ryhmä perustettiin vuonna 1997 jatkamaan aidosti itsenäistä ja paikallista osuuspankkitoimintaa jäsentensä ja asiakkaittensa hyväksi.

Ryhmä koostuu 26 eri puolella Suomea toimivasta, päätöksenteossaan itsenäisestä ja riippumattomasta POP Pankista. POP Pankit ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosien aikana. Uusia konttoreita on perustettu kaikille kasvukeskuspaikkakunnille.

POP Pankki -ryhmä on taloudeltaan vahva ja Suomen vakavaraisimpia pankkiryhmiä. Asiakkaat valitsivat POP Pankin EPSI Ratingin Asiakastyytyväisyystutkimuksessa 2011‐2014 parhaaksi pankiksi Suomessa. POP Pankki -ryhmä on myös sijoittunut yksitoista kertaa 2000-luvulla parhaaksi asiakaspalveluyritykseksi Taloustutkimus Oy:n tekemässä Kansallinen Asiakaspalvelupalaute -tutkimuksessa.

POP Pankkien palvelut kattavat kaikki henkilöasiakkaiden, pk-yritysten sekä maatalousyrittäjien ja metsänomistajien maksuliike-, kortti-, säästämis- ja sijoitus- sekä rahoituspalvelut. Asiakas voi valintansa mukaan asioida henkilökohtaisesti konttoreissamme tai verkkopankissa.

Espoossa toimiva POP Pankkiliitto on ryhmän keskusjärjestö, edunvalvonta- ja tukiyksikkö. Ryhmään kuuluu myös vakaudenhallinnasta vastaava POP Pankkien vakuusrahasto.

 POP Pankkien verkostoon kuuluu 2015:

  • 26 itsenäistä osuuspankkia kts. pankkilistaus

  • 89 konttoria ja palvelupistettä

  • 647 toimihenkilöä

  • n. 1500 jäsenten edustajaa hallinnossa

  • n. 1700 Otto. – automaattia kaikkialla Suomessa

  • monipuoliset verkkopalvelut